Competitie: Verslag Gaasperdam 2 – Duinwijck 7

Zaterdag 4 december 2005 was het de beurt om als team 2 een betere prestatie neer te zetten dan de 8 – 0 nederlaag die wij de eerste helft van de competitie tegen Duinwijck leden. We konden dus eigenlijk zonder druk aan deze wedstrijd beginnen aangezien het toch niet erger kon worden.

Jeroen van Rooij mocht het spits afbijten. Na eerst een 3 – 1 voorsprong te hebben genomen, kwam hij daarna al vrij snel achter met 7 – 3. Gelukkig vocht Jeroen zich goed terug en kon hierdoor de eerste set winnen. Ook de tweede set speelde Jeroen goed en doordat zijn tegenstander toch vrij veel uit sloeg, was het eerste punt een feit en was er dus al meteen sprake van VERBETERING! Toen mocht Marcel Panse aantreden. Na goed spel van beide heren ging helaas de eerste set naar de tegenstander met een stand van 15 – 13. Ook de tweede set liep gelijk op maar nadat de Duinwijcker een mooie voorsprong had opgebouwd, kwam Marcel toch nog goed terug maar helaas ook deze set verloor hij nipt.

Maddie van Kampen: de goede mix uitgekozen om te tellen...Nu was het Lafina Hulshof haar beurt. Nadat ze bij de eerste confrontatie nog kansloos verloor, was daar dit keer geen sprake van en won ze de wedstrijd netjes in 2 sets. Ook ik mocht nu aantreden maar na dramatisch spel en ontzettend veel uitslaan is niet veel positiefs over deze wedstrijd te melden en was het snel klaar. De stand was nu 2 – 2 en het kon dus nog alle kanten op gaan.

Het herendubbel van Jeroen en Martin Bartelings was vrij snel afgelopen en werd met duidelijke cijfers in 2 sets gewonnen door Duinwijck. Nu mocht het duo Maddie en Chantal Mulkens weer aantreden en na in de eerste set een fikse voorsprong te hebben genomen, gaven we deze toch nog weg maar wonnen hem nog nipt met 15 – 13. In de 2e set begon er weer van alles te haperen en wilde het allemaal niet meer zo lukken. Na toch nog goed terug te zijn gekomen, verloren we deze set helaas en kon er weer eens aan een derde set worden begonnen wat ook het geval was bij de eerste confrontatie. In de derde set wilde er opnieuw niet veel meer lukken en daardoor werd deze ook veloren met als gevolg dat we 4 – 2 achter stonden.

Alles kwam dus op de mixen aan maar met alle vertrouwen begonnen we hieraan omdat we de afgelopen donderdag nog een hele training aan het mixen hadden gewijd. Ik besloot maar om de wedstrijd van Lafina en Marcel te tellen aangezien zij hadden beloofd het in 2 sets af te handelen. De spelers waren erg aan elkaar gewaagd maar met behulp van goede support vanaf de kant, werd de eerste set binnengehaald. In de tweede set begon het aan het einde allemaal wat te haperen zodat ze met 13 – 9 achterkwamen en ik me al bij een derde set tellen had neergelegd. Grrrr… Gelukkig kwamen Marcel en Lafina sterk terug en konden de set nog winnend afsluiten met 17 – 14. De stand was nu 3 – 4 en het lag dus aan de mix van Chantal en Martin wat de uitslag zou worden. De eerste set werd gewonnen maar helaas voor Jeroen, die stond te tellen daar, werd de tweede verloren waardoor het op een derde set neerkwam (ik had dus de goede mix uitgekozen om te tellen). De derde set was vrij snel geklaard en werd ruimschoots door Chantal en Martin gewonnen! 4 – 4 was de uiteindelijke uitslag, een prima return wedstrijd dus.

Na een drankje en hapje te hebben genomen met de tegenstanders werd er nog tot diep in de nacht doorgefeest in de kantine. Al met al een geslaagde wedstrijd en vooral een heel erg gezellige avond!

Maddie van Kampen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.