Competitie: Teleurstellend gelijkspel voor Gaasperdam 2

Zaterdag 11 december 2004. Vandaag een zware pot tegen US 1. Gaasperdam 2 staat nummer 2 in de poule met US 1 op de derde plaats, 1 punt onder Gaasperdam. Een belangrijke wedstrijd dus. Het doel was om vandaag de voorsprong uit te breiden tot 3 punten, maar we wisten dat dit een zware opgave zou worden. De vorige wedstrijd tegen US werd met 5-3 verloren, maar nu hadden we het thuisvoordeel.

De eerste single begon goed: Jeroen van Rooij nam revanche op de eerste heer en kon dit keer wel de wedstrijd uitspelen (1 – 0). De tweede single werd in tegenstelling tot het vorige duel verloren door Ferry Voortman waardoor de stand kwam op 1 – 1. De eerste dame van US was wederom te sterk voor Miranda Voorn waardoor we op een 1 – 2 achterstand kwamen. Gelukkig kon Lafina Hulshof de stand gelijk trekken door te winnen.

Marcel Panse en Lafina HulshofEen belangrijke herendubbel dus om op voorsprong te komen. Marcel Panse en Jeroen begonnen goed en wonnen de eerste set in ongeveer 5 minuten. Ook de tweede set was in no-time gewonnen toen de heren van US op 13 – 8 achterstand opgaven omdat de eerste heer ziek was en zich niet zo lekker voelde (3 – 2).

Helaas gingen de dames niet zo lekker vandaag en verloren de damesdubbel in 2 sets (3 – 3). Alles kwam nu dus aan op de mixen.

We speelden de mixen zoals gewoonlijk tegelijk in verband met tijdgebrek. Ferry en Miranda waren als eerste klaar en verloren kansloos in twee sets (3 – 4). Gelukkig wisten Marcel en Lafina wel te winnen in twee sets en dat bracht de eindstand op 4 – 4.

Een beetje een teleurstellend gelijkspel voor Gaasperdam 2, maar nog wel steeds de tweede plek in de poule.
Marcel Panse

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.