Competitie: Ook gelijkspel voor Gaasperdam 2

De competitie is bijna ten einde. Voor ons de laatste thuiswedstrijd. Onze tegenstander was Slotermeer 6. Altijd een leuke, gezellige tegenstander. Na vorige keer van dit team verloren te hebben waren we erg gebrand om te winnen. Deze keer werd ons team niet geveld door 2 zieke dames en speelde Marcel Panse, die tijdens de vorige wedstrijd Slotermeer – Gaasperdam geblesseerd was, gewoon mee.

Aangezien onze heren de vorige keer beiden verloren hadden, ging er maar 1 ding in hun hoofd om… revanche! Jeroen van Rooij mocht eerst de baan op. Hij speelde duidelijk beter dan de vorige keer. Hij sleepte er een 3de set uit, waar hij de vorige keer toch echt het nakijken had. Een duidelijke verbetering in z’n spel, maar hij moest de tegenstander uiteindelijk feliciteren met de overwinning. Vervolgens ging Ferry Voortman de baan op. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. De 1ste set werd verloren, de 2de gewonnen. Ook voor hem een 3de set. Lange tijd was het onduidelijk wie de sterkste in deze partij zou worden, maar uiteindelijk werd het laatste punt gemaakt door de tegenstander.

Ferry Voortman en Marcel PanseOmdat de heren beide een lange wedstrijd speelden, was Miranda Voorn om tijd in te halen op een andere baan vast aan haar single begonnen. Van die wedstrijd heb ik niets gezien, omdat ik aan het tellen was. Het enige wat ik weet, is dat het snel bekeken was. Miranda scheen erg goed gespeeld te hebben. Duidelijk mag zijn, dat zij het eerste punt voor Gaasperdam binnen had gesleept.

Voor de 2de dames single ging Lafina Hulshof de baan op. De vorige keer was ze geveld door de griep en had haar wedstrijd verloren. Ze wilde haar single dan ook erg graag winnen. De 1ste set werd een pittige strijd die in de verlenging werd gewonnen door Lafina, daarna ging het vrij makkelijk en ook deze single werd gewonnen.

De herendubbel werd gespeeld door Jeroen en Marcel Panse. Ik weet alleen dat ze ‘m verloren hebben. De dames waren tot het besef gekomen, dat ze beter alvast aan hun dubbel konden beginnen, want de tijd begon te dringen. Het werd een rare damesdubbel. Miranda en Lafina moesten hun spel totaal omgooien. Normaal gesproken is Lafina de ‘hardhitter’ in de dubbel maar haar armblessure, die haar toch al het hele seizoen parten speelt, belette haar door pijn erg in haar spel. De rollen moesten dus omgedraaid worden en dat was wel even wennen voor beide dames. Na een beetje onwennig spel werd de damesdubbel in winst omgezet.

De stand was 3 – 3 en alleen de mixen moesten nog gespeeld worden. Ook deze partijen werden tegelijk gespeeld. Miranda en Ferry wonnen hun mix vrij makkelijk. Marcel en Lafina vonden het nodig om er voor de verandering een 3-setter van te maken. Helaas konden ze hun spelletje niet vasthouden en moesten hun meerdere erkennen in de tegenstander.

Eindstand: 4 – 4. Beetje balen. We hadden er toch iets meer van verwacht, maar na ons verlies van vorige keer tegen Slotermeer zeker een verbetering. US, onze concurrent voor de 2de plaats in de poule, had na ons verlies van vorige week en ons gelijkspel van vandaag toch veel kansen om de 2de plaats over te nemen, ware het niet dat ook zij punten hebben laten liggen. Onze voorsprong op hen is nu 3 punten. Met nog 1 wedstrijd voor de boeg is het voor hen onmogelijk om ons nog in te halen.

Hoera!!! Gaasperdam 2 eindigt als 2de in hun poule!!!

Lafina Hulshof

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.