Competitie: Goede prestaties in Weesp

In het weekeinde van 9 en 10 april 2005 werd in sporthal Aetsveld te Weesp het 24ste Open BC Weesp toernooi gespeeld, georganiseerd door BC Weesp. Er werd gespeeld in de categorie├źn A, B, C en D. BV Gaasperdam werd vertegenwoordigd door Korneel Duyvesteyn, Stephan van Eijkelenburg, Cindy van der Horst, Maddie van Kampen, Dion Keulen, Rosina van Maanen, Suzanne Mulkens, Renie Muller, Patricia van Oers, Bas van Os, Marcel Panse, Marco de Reijke en Elco de Vries.

B-klasse
Bas van Os verloor in het heren dubbel met partner Dennis Blom (BV Slotermeer) de halve finale met 17 – 15, 8 – 15 en 9 – 15 van Francis Hadisantoso (BV Slotermeer) en John Lee Meeuw Kjoe (BV Flower Shuttle). Dion Keulen verloor in het gemengd dubbel met partner Iris Putters (BV Almere) de halve finale met 11 – 15 en 15 – 17 van Irma Philips en Wienman Philips (BC Weesp). Suzanne Mulkens en Bas behaalden in het gemengd dubbel een 2de plaats. Zij verloren de finale met 15 – 7, 8 – 15 en 10 – 15 van Wienman Philips en Irma Philips. In het dames dubbel behaalden Suzanne en Renie Muller, via een overwinning en een nederlaag in de poule, een knappe tweede plaats.

C-klasse
Cindy van der Horst zowel als Patricia van Oers bereikte de halve finale in het dames enkel. Patricia verloor met 1 – 11 en 1 – 11 van Rianne van Groenigen (BV Almere) en Cindy vd Horst verloor met 4 – 11, 11 – 9 en 5 – 11 van Ingrid Mul (BV Almere). In het dames dubbel wisten Cindy en Patricia de finale te bereiken. Helaas raakte Patricia vlak voor de wedstrijd geblesseerd aan haar enkel zodat de tegenstanders Rianne van Groenigen en Ingrid Mul zonder al teveel moeite met de overwinning naar huis konden. Ook in het gemengd dubbel bereikte Patricia met gelegenheidspartner Stefan Oomen (BC Veglo) de finale. Vanwege de genoemde blessure ging de overwinning met 9 – 15 en 3 – 15 gemakkelijk naar Kim Meussen en Tony Jim (BC De Treffers).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.