Competitie: Gaasperdam 2 weer ‘Killing Spree’

Het was weer zo ver: op zaterdag 8 januari moest Gaasperdam 2 weer aantreden. Dit weekend speelde we tegen De Vliegende Shuttle 1 uit Hoofddorp.

Het begon met een kleine teleurstelling, want onze 1e heer (Jeroen van Rooij) was er niet, maar we moesten ondanks deze kleine handicap toch aantreden. Ik speelde de 1e heren single. Na een zware partij won ik met 2 keer 15 – 13 de partij (1 – 0). Marcel Panse speelde de 2e single en (mede doordat hij pijn in zijn buik had) verloor helaas (1 – 1).

Lafina Hulshof en Miranda VoornMiranda Voorn had in de 1e dames single een stroef begin en verloor de 1e set, maar na een beetje coaching en vechtlust won ze gelukkig de 2e en 3e set (2 – 1). Daarna moest Lafina Hulshof aantreden. Zij speelde goed en won haar single vrij makkelijk (3 – 1).

In de heren dubbel hadden Marcel en ik een lekkere pot gespeeld, maar helaas: door een paar te hoge shuttles die snel werden afgemaakt, verloren we in de 3e set met 15 – 12 (3 – 2). Het was nu de beurt aan de dames Lafina en Miranda om onze fout even goed te maken. Dat deden ze gelukkig ook en wonnen hun partij (4 – 2).

De twee mixen hebben we gelijktijdig gespeeld. Miranda en ik hadden een vrij makkelijke partij en niet veel tegenstand (5 – 2). Lafina en Marcel hadden wel wat meer tegenstand. Ik heb alleen niet veel van die partij mee gekregen, maar ik weet wel dat ze hem gewonnen hebben (6 – 2). Zodoende hebben we uiteindelijk met 6-2 gewonnen!
Ferry Voortman

P.S. Ben, bedankt voor je support en coaching.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.