Recreanten: Succes in Voorjaarstoernooi De Blijkklappers

Afgelopen zondag 10 april 2005 werd in sporthal De Blijk te Nederhorst den Berg het 11de Blijkklappers Voorjaarstoernooi gehouden. Het betrof een herendubbel- en damesdubbel-toernooi.

Er kon worden ingeschreven door recreanten en competitiespelers tot en met de hoofdklasse. BV Gaasperdam werd bij de recreanten vertegenwoordigd door Ferry Anholt met Guus Wiesemann, Harry Enninga met Herman Esveld en Ron Kikkert met Ron Kramer. Daarnaast was BV Gaasperdam bij de competitiespelers in de 4de klasse vertegenwoordigd door Inge van Eijkelenburg met Guda Kay, Jenny Jacobs met Linda de Vos en Fred Kempers met Wiard Kuné.

Ferry Anholt en Guus Wiesemann: trotse winnaars...De koppels werden in 7 poules ingedeeld en er werd, in plaats van om gewonnen sets, op tijd gespeeld. Elke wedstrijd eindigde na 20 minuten spelen waarbij de koppels in 5 wedstrijden streden om de hoogste plaats. De allereerste wedstrijd was een Gaasperdammer onderonsje namelijk Ferry / Guus tegen Ron / Ron. Doordat het koppel Ron / Ron volgens zeggen ietwat moeite had met het vroege aanvangsuur (10:00 uur!), werd de wedstrijd in het voordeel van Ferry / Guus beslecht. Met de overige partijen hadden Ron / Ron minder moeite. Door Jenny en Linda werden twee winstpartijen geboekt en de overige koppels hadden vooral plezier in het spelletje.

Na een lekker dagje shuttelen kwamen Ron en Ron als tweede in hun poule uit de bus en gingen Ferry en Guus met de eerste prijs naar huis. Beide koppels ontvingen elk een bioscoopbon, elke speler kreeg nog een aardigheidje en na een gezellig uurtje naborrelen werd de tocht naar huis aanvaard.

Na het toernooi van BV Diemen en dit toernooi van De Blijkklappers, staat op 17 april aanstaande het toernooi van BV Zeeburg op het programma!
Corrie van Kampen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.