Competitie: Gaasperdam A1 verliest van ’t Gooi A1

Op vrijdag 6 februari jongstleden speelde Gaasperdam A1 uit tegen ’t Gooi A1. Hans van Os (jr.) was opgetrommeld als invaller en verloor na aardig weerstand te hebben geboden, de eerste heren single (0 – 1).

In de tweede single wist Hans van Os (sr.) in de eerste set weinig weerstand te bieden en ook de tweede set leek in eerste instantie kansloos verloren te worden. Door hard te werken wist hij echter de tegenstander op matchpoint te houden en sleepte er zelfs een derde set uit. Na een 6 – 0 voorsprong in de laaste set gaf hij de partij helaas toch nog uit handen (0 – 2).

Marina van Os verloor in de eerste dames single de eerste set in de verlenging. Na een krappe winst in de tweede set, liet ze haar tegenstandster niet meer glippen en won overtuigend de derde set (1 – 2). Patricia van Oers was in haar single minder op dreef en verloor met duidelijke cijfers (1 – 3).

In het herendubbel wisten Hans en Hans niet helemaal het juiste ritme te pakken en verloren uiteindelijk verdiend in 2 set (1 – 4). Bij het dames dubbel en de beide mixen (Hans (sr.) met Patricia en Hans (jr.) met Marina) was het spel ver beneden de maat en werden de partijen met grote cijfers verloren (1 – 7).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.