Competitie: Verslag Gaasperdam 2 – Velo 5

Vandaag moesten we aantreden tegen de huidige nummer 1 in de poule. Velo 5 heeft in onze poule tot nu toe alles gewonnen met 8 – 0 en 7 – 1, dus onze verwachting van deze wedstrijd was dat we snel klaar waren, zodat we ons verdriet aan de bar weg konden drinken. Met deze instelling begonnen we aan de wedstijd.

Via Korneel (ex-Velo) hadden we al wat extra informatie over onze tegenstanders weten te bemachtingen, vooral de eerste single moest te winnen zijn. Dit bleek al snel te kloppen want de tegenstander van Jeroen van Rooij was minder sterk dan verwacht en dus werd de eerst single gewonnen in 2 sets.

Volgens Korneel Duyvesteyn waren de rest van de wedstijden vrijwel onmogelijk te winnen en vooral de tweede herensingle was erg sterk. Dus zonder enige goede moed begon ik (Marcel Panse) vrij relaxed aan de tweede single. Ook deze single ging beter dan verwacht en werd gewonnen met 15 – 2, 7 – 15 en 15 – 9. Nu stonden we al 2 – 0 voor tegen Velo, dat nog nooit achter heeft gestaan deze competitie en stiekem hoopten we toch op de 4 – 4 om toch nog een puntje te pakken.Lafina Hulshof: een te sterke tegenstandster...

Helaas ging het bij de damessingles iets minder: Lafina Hulshof had in de eerste single een te sterke tegenstander en verloor in 2 sets. Maddie van Kampen ging wat beter en wist de eerste set te winnen. Helaas verloor Maddie in een spannende tweede set in de verlenging (11 – 13), waarna de tegenstander nog beter ging spelen en ook de derde set pakte.

De herendubbel ging niet zo best: Martin Bartelings en Jeroen liepen elkaar te veel in de weg waardoor het voor de tegenstanders een koud kunstje bleek om de dubbel te winnen. Ook de damesdubbel van Chantal Mulkens en Lafina ging verloren wat resulteerdeĀ in een stand van 2 – 4 voor Velo.

De eerste mix van Lafina en Marcel moest zijn meerdere erkennen in de mix van Velo waardoor alle hoop op het gelijkspel vervloog. Chantal en Martin wisten nog wel een puntje te pakken in de laatste mix waardoor we op een eindstand kwamen van 3 – 5.

Helaas verloren, maar wel goed gespeeld. Nu maar hopen dat we deze vorm de rest van de competitie vast kunnen houden!

Marcel Panse

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.