Competitie: Eerste verlies voor Gaasperdam 2

Na de overwinning twee weken geleden op Overbos 1 (waar onze eerste twee heren niet meespeelden), was het nu tijd voor de tweede wedstrijd met het team op volledige sterkte. Kan bijna niet mis gaan zou je denken…

Jeroen van Rooij: spierslag of zweepscheurtje?Al na 5 minuten spelen in de eerste set werd dit optimisme volledig weggevaagd: Jeroen van Rooij moest opgeven op een stand van 4 – 9 in de eerste set vanwege een zweepslag / spierscheurtje in zijn kuit (0 – 1). Onze tweede heer Ferry Voortman had het in het begin even moeilijk met zijn tegenstander, maar wist zijn partij toch in zijn voordeel te beslissen (1 – 1). De derde die de baan mocht betreden was Miranda Voorn, die vrij snel de baan weer verliet door gemakkelijk te verliezen van haar tegenstandster (1 – 2). Lafina Hulshof had echter geen moeite met haar tegenstander en wist de stand weer gelijk te trekken (2 – 2).

Marcel Panse en Ferry verloren daarna de herendubbel tegen twee hardhitters wat ons weer op achterstand bracht (2 – 3). Ook de damesdubbel ging in twee sets verloren door tot tweemaal toe een 14 – 12 voorsprong weg te geven aan de tegenstandsters (2 – 4).

Lafina en Marcel wonnen vrij gemakkelijk in de mix (3 – 4), maar helaas wisten Miranda en Ferry niet te winnen wat resulteerde in onze eerste nederlaag van het seizoen (3 – 5). Hoelang Jeroen nodig zal hebben om van zijn blessure te herstellen is nog niet duidelijk, maar we hopen hem snel weer terug op de baan te hebben.
Marcel Panse

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.