Competitie: Aankondiging NK Badminton 2006

Beste clubgenoten! 

De laatste maand van dit jaar is begonnen. Een maand van feesten, lekker eten, veel wijn en veel gezelligheid. Dit alles betekent meestal minder sporten. Daarom lijkt het ons een leuk idee om net als vorig jaar een NK (Nieuwjaarskampioenschappen) te organiseren zodat we het jaar weer goed kunnen beginnen, en zodat we niet na half januari nog nieuwjaarswensen te horen krijgen!

Het NK 2006 vindt plaats op maandag 2 januari en wel van 19:15 tot 22:00 uur met aansluitend een prijsuitreiking in de kantine. De opzet ten opzichte van vorig jaar is vrijwel niet veranderd. We spelen 5 ronden van 20 minuten waarin je samen met een willekeurige partner tegen een willekeurig koppel speelt. Na elke ronde krijg je via het ‘kaartspel-systeem’ een nieuwe partner aangewezen voor de volgende partij. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro en dient van te voren betaald te worden. Dit geld wordt gebruikt om prijsjes te kopen.

Iedereen die normaal training heeft op de maandagavond is uitgenodigd om deel te nemen. De gewone training vervalt op deze maandag. Verder zullen er een paar ‘special guests’ acte de presence geven op het toernooi!

Aanmelden kan vanaf nu bij ‘Die Kurk’ op maandagavond en bij ‘Der Ben’ op de maandag- en donderdagavond of wanneer je ons toevallig tegenkomt. Je dient het inschrijfgeld direct te betalen.

Auf Wiederschnitzel,

Der Ben & Die Kurk

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.