Woensdag 6 februari: wordt Gaasperdam BV1 (weer) kampioen?!

Woensdag 6 februari speelt koploper Gaasperdam BV1 zijn laatste wedstrijd thuis in sporthal Gaasperdam tegen Weesp BC4. Het team van Romy, Shinta, Michel en Roy hebben nog 2 punten nodig om definitief afstand te nemen van de nummer twee in de poule: Martinus Amstelveen 9.

Martinus, de vereniging uit Amstelveen waar we al jaren mee samenwerken door teams samen te stellen zodat meer badmintonners competitie kunnen spelen om hun niveau.

De ervaren rotten van Gaasperdam BV1: het zijn vermomde recreanten die niet onderdoen voor competitie spelers. Al jaren spelen ze mee in de competitie, en woensdag kunnen ze voor de 5e keer kampioen worden.

Ze voelen nu de hete adem van de jonge enthousiastelingen uit Amstelveen. Gaat het hun lukken om die laatste paar punten tegen Weesp bij elkaar te sprokkelen, of bezwijken ze onder de druk en ligt de shuttle (en de druk) volgende week zaterdag bij Martinus in Amstelveen? Komt het zien op woensdag 6 februari om 19:00 in sporthal Gaasperdam. Zie ook de Uitnodiging van Gaasperdam BV1 en de stand in divisie 7 afdeling 5 veer

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.