Week van de Sporthal van start!

De Week van de Sporthal start maandag 12 september en duurt tot en met vrijdag 16 september 2005. Zoals eerder vermeld worden elke avond van 19:00 tot en met 23:00 uur door verschillende verenigingen in de hal en de dojo open lessen en / of demonstraties worden gegeven.

De week zal op vrijdagavond worden afgesloten met een feest met live muziek. Alle nieuwe en bestaande leden zijn dan vanaf 22:00 uur van harte welkom. Toegangskaarten voor het feest zijn verkrijgbaar bij Hans van Os, Jan Bresser, Ron Kikkert en Corrie van Kampen.

Badminton is elke avond vertegenwoordigd op de eigen uren. De trainingen vinden gewoon plaats, alleen wordt vermoedelijk baan 6 (baan direct bij binnenkomst) gereserveerd voor de bezoekers en indien nodig zal af en toe een tweede baan worden gereserveerd. Daarnaast heeft badminton buiten de reguliere uren op donderdag van 19:45 tot 23:00 uur en op vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur de beschikking over 3 banen.

Op maandagavond van 21:00 tot 21:45 uur worden 3 banen beschikbaar gesteld voor een Taekwon-do les, daarna is de gehele hal weer ter beschikking van BV Gaasperdam.

Tot ziens in de Sporthal!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.