Wedstrijdverslag UVO-Spirit 3 – Gaasperdam 8

Woensdag 13 oktober jongstleden moest Gaasperdam 8 haar eerste (jawel eerste!) wedstrijd spelen tegen UVO Spirit 3. We liepen al een beetje te balen, omdat dit een "lastige" doordeweekse wedstrijd was. Zo bleek ook voor de tegenstander! De wedstrijd had moeten beginnen om 19:00 uur, maar begon uiteindelijk pas om 19:45 uur. Sommige mensen blijken echt niet zonder auto te kunnen, ook al wordt er alom aangekondigd dat er een vrachtwagen met teer op zijn kop op de weg ligt, gewoon toch proberen! Doorzettingsvermogen wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld, alleen in dit geval was het toch niet echt handig.

Heel Gaasperdam was er netjes om 18:45 uur, maar waar was de tegenstander? Uiteindelijk druppelden ze langzamerhand binnen, maar de papieren (zodat we konden beginnen) waren er nog steeds niet. Maar daar was dan eindelijk degene die hiervoor verantwoordelijk was, maar die was de papieren vergeten! Uiteindelijk maar begonnen op een wedstrijdformulier van Gaasperdam 8, de bondsnummers van UVO zijn later op de avond nog doorgebeld door een welwillende partner.

Uiteindelijk konden we om 19:45 uur lekker beginnen. Gaasperdam 8 stond natuurlijk al te popelen, want wij wilden nu wel een keer een wedstrijd spelen. Marco de Reijke mocht beginnen met zijn single en had er zin in, maar helaas verloor hij in twee sets. Wouter van Gulik bracht het er beter vanaf en wist in drie langdurige sets te winnen! Nog voordat Wouter klaar was wist Jenny Jacobs haar single in twee sets ook te winnen. Nienke IsraĆ«l verloor jammer genoeg haar single, waarmee de stand op 2 – 2 kwam. Het kon nog alle kanten op.

De heren dubbel van Jan Bresser en Marco was spannend maar werd ook niet gewonnen. De dames dubbel werd dan weer wel gewonnen, hoewel Nienke en Jenny zich hiervoor wel even kwaad moesten maken. Daarmee was de tussenstand 3 – 3 en hoewel we natuurlijk voor de winst gingen, hebben we er gelukkig nog een gelijkspel uit kunnen halen. De mix van Wouter en Nienke werd verloren, maar in een spannende laatste partij wisten Jan en Jenny in drie sets nog te winnen van een vermoeide tegenstander.
Jenny Jacobs

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.