Wedstrijdverslag ronde 1

Na weken van voorbereiding, waarbij in het trainingskamp de vonken er van afvlogen, was dan eindelijk het uur van de waarheid aangebroken, met als hamvraag vraag: Is het negende klaar voor de competitie?

Het antwoord hierop zou een mooie quizvraag zijn met als keuze antwoorden:
– vanzelfsprekend,
– ja hoor,
– nee hoor en
– bij lange na niet.

Om alvast een hint te geven: Het negende heeft de rode draad weer opgepakt en zet de ingezette traditie van het vorig seizoen voort. Bovendien heeft het team onderling besloten om bij het behalen van 8 competitiepunten uit eten te gaan!! Als dat geen stimulans is om er fanatiek tegenaan te gaan dan… moet het negende u als lezer teleurstellen.

Er zullen binnenkort in de horecasector massaontslagen plaatsvinden wegens gebrek aan eetlustige teamgenoten. In verband met het langdurig op een houtje bijten zullen zeker rond de Sporthal Gaasperdam bewakingsploegen worden ingezet om het nog aanwezige groen te beschermen tegen de bijna van honger omkomende spelers. Oftewel: het zal nog wel even duren voor dat de 8 punten bij elkaar gesprokkeld zijn, alhoewel er al stemmen opgaan dat het streven naar beneden moet worden bijgesteld, onder het motto: als we nu eerst eens gaan voor 8 setpunten en als dat te lang duurt kunnen we altijd nog de punten van de tegenpartij erbij tellen.

Kort en goed: Overbos heeft ons badmintonles gegeven, waarbij alleen Guda Kay de eer voor Gaasperdam wist te redden door haar dames single met 11 – 7 en 11 – 4 te winnen. Verder was er in de andere dames single van Inge van Eijkelenburg enige spanning waar te nemen waarbij Inge in een drie setter uiteindelijk aan het kortste eindje trok en ook de dames dubbel was met een drie setter best het aankijken waard. De overige partijen waren zo ongeveer al afgelopen voor ze begonnen waren, dus dat kan alleen maar beter gaan de komende weken.

V.E.R. Slaggever

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.