Wedstrijdverslag Gaasperdam 8 – Overbos 7

Meestal zet ik boven het wedstrijdverslag de eindstand. Maar deze keer….? We hebben weinig wedstrijdroutine, we hebben een zeer jong team (zeg ik), een nieuwe captain die voor het eerst optreedt als captain – maar er toch al in slaagt mij dit stukje te laten schrijven -, een aantal teamleden speelt nog niet zo lang in deze klasse, de tegenstander staat bovenaan in deze poule, het regende, enz.

Maar na al deze excuses dan toch de einduitslag: 0 – 8. Zo tussen de tekst valt het iets minder op. Deze uitslag wil echter niet zeggen, dat we zo maar over ons heen hebben laten lopen. Bij zes van de acht partijen was sprake van een driesetter, bij vijf van die zes partijen werd zelfs de eerste set gewonnen. Schrokken we teveel van die winst in de eerste set? Je zou het haast zeggen. Uit de uitslagen wordt ook duidelijk dat de 2e en 3e sets niet altijd zomaar cadeau werden gedaan aan de tegenstander Overbos 7 uit Hoofddorp. Wat is het dan wel: overschatting, geen volgehouden energie, te weinig ervaring in het spelen van singles en nog niet genoeg op elkaar ingespeeld in de dubbels, een backfore- of forebackhand ? Laten we het maar eens voorleggen aan onze trainer dit seizoen, aan Fred. Aan hem ligt het niet, we zijn juist zeer tevreden over zijn training.

Ook aan onze invalster Inge lag het niet. Alleen in haar single was zij, gelet op de uitslag (11101101, een byte van 8 bits, echt ouderwets), met haar hoofd nog teveel bij de conversie van oude naar nieuwe computer op haar werk. Verder ging het met haar partijen net als bij de rest van ons. Inge, bedankt voor het invallen.

Op naar de volgende wedstrijd. Helaas ben ik er dan niet bij.
Jan Bresser

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.