Jeugd: Verslag competitieweek 4

Afgelopen zondag 31 oktober stonden de wedstrijden uit ronde 4 op het programma. Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

De Vliegende Shuttle A1 – Gaasperdam A2 (1 – 7)
Gaasperdam A2 was duidelijk sterker dan de tegenstander De Vliegende Shuttle A1. Alleen Maurits Lesmeister moest na een zwaar bevochten 3-setter het punt aan de tegenstander laten.

Gaasperdam A3 – Arcade A3 (4 – 4)
Gaasperdam A3 gaat, naarmate het seizoen vordert, steeds beter draaien. Na een spannende wedstrijd tegen Arcade A3, kon er opnieuw een punt worden bijgeschreven.

Gaasperdam B2: Renso, Donald, Simone, Yoni en MichelleAlmere Buiten B1 – Gaasperdam B1 (5 – 3)
Gaasperdam B1 was dit keer dicht bij het behalen van het eerste punt van het seizoen. Helaas lukte dat tegen Almere Buiten B1 net niet, maar de uitslag geeft hoop voor de rest van de competitie.

Gaasperdam B2 – Overbos B2 (4 – 4)
Gezien de laatste plaats van Overbos B2 werd verwacht dat Gaasperdam B2 een gemakkelijke overwinning zou behalen. Helaas kwamen onze jonge helden niet verder dan een 4 – 4 gelijk spel.

De Treffers D1 – Gaasperdam D1 (6 – 2)
Dit duel stond in het teken van de strijd om de laatste plaats. Het enthousiasme van Gaasperdam D1 was echter onvoldoende om het surplus aan ervaring van de Treffers D1 te compenseren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.