Vooruitblik speelweek 6

Dit weekend is het alweer tijd voor de zesde speelweek in het competitieseizoen 2014-2015. Dit betekent dat verschillende Gaasperdam/Martinus-teams in actie zullen komen. Dit keer zullen dit allemaal uitwedstrijden zijn. Allereerst zal ons vlaggenschip, Martinus Amstelveen 1, zaterdagavond de arena betreden van BV Almere. Met een gelijk aantal punten en dezelfde positie in de stand zal dit waarschijnlijk een titanenstrijd opleveren. Hopelijk zullen de spelers in staat zijn om hun vijfde positie vast te houden.

Zowel Martinus 2, 3 en 4 zullen aanstaande zondag spelen in en tegen Huizen ’96. Martinus 2 en 3 staan er goed voor met een tweede en eerste plek. Hopelijk kunnen deze twee teams hun positie vasthouden of zelfs verstevigen. Een zware kluif zal het zeker worden voor beide teams. Voor Martinus 4 zal het, zoals het op papier lijkt, een moeilijke wedstrijd worden. Als nummer 5 zullen zij het de nummer 2 in hun poule lastig moeten maken. De spelers kennende zullen zij er alles aan doen om er een mooi resultaat uit te slepen.

Gaasperdam 1 zal pas laat in het weekend in actie komen. Op zondagmiddag worden zij verwacht in Velsen om de strijd aan te gaan met Velsen 1. Beide teams staan in de onderste regionen van hun poule. Dit zal daarom spannende wedstrijden opleveren met hopelijk een goede uitslag voor Gaasperdam 1, zodat zij wat dichterbij de teams in de middenmoot kunnen komen.

Ook Martinus 8 komt zondagochtend vroeg in actie en dat zal zijn tegen Overbos 6. Tot nu toe staat Martinus 8 onderaan, maar wellicht kunnen zij de ommekeer bewerkstelligen tegen dit team.

Gaasperdam 2 is vrij en Gaasperdam 3 komt in actie tegen Flower Shuttle in de Bloemhof. De spelers zullen hun best doen om de koppositie over te nemen van Martinus Amstelveen. Met 1 punt verschil zou dit zeker tot de mogelijkheden moeten kunnen behoren.

Gaasperdam 4 komt dit weekend als eerste in actie en wel op zaterdagochtend om 9.00 uur tegen Veenshuttle. Ik wens de spelers niet alleen succes met de wedstrijden maar ook met het vroeg opstaan! Ook deze wedstrijd zal garant staan voor heel veel strijd. En hopelijk kunnen de Gaasperdammers na dit weekend een paar plekken omhoog schuiven.

Natuurlijk komen ook onze jeugdteams dit weekend in actie. Gaasperdam J1 speelt zondagochtend tegen BV Floriande dat één plekje boven onze toppers staan. De spelers zullen er alles aandoen om aan het eind van dit weekend boven hun tegenstanders te staan. Hetzelfde geldt voor de J2. Zij treden aan tegen Overbos, ook op de vroege zondagochtend. De J2 heeft een mooie voorsprong op Overbos en wellicht kunnen zij deze voorsprong dit weekend uitbouwen. Dan komen de jonkies van de C1 ook nog in actie. Deze spelen op zondagochtend tegen Almere. En dit is wel een echte kraker op de zondag. Beide ploegen staan tweede met 31 punten uit 5 wedstrijden. Om de koppositie niet uit het oog te verliezen zullen beide teams punten moeten pakken. De C1 is in staat om het de jeugd van Almere lastig te maken. Een goede uitslag moet zeker kunnen.

Wij wensen alle spelers heel veel succes het aankomend weekend en natuurlijk vooral heel veel plezier! Volgend weekend staat het RSK/RJK op het programma en daarna is het weer tijd voor de thuiswedstrijden! Noteer dus alvast in je agenda dat je het weekend van de 22ste van november vrijhoudt! Na het weekend zullen de uitslagen weer op de site gepubliceerd worden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.