Verslag Vrijwilligers- en medewerkersavond

Op vrijdag 11 januari 2013 is vanaf 20:00 uur in de kantine van Sporthal Gaasperdam een vrijwilligers- en medewerkersavond gehouden.

Doel van de vrijwilligers- en medewerkersavond  is met bestuur, begeleiders, trainers, sponsors en ‘andersoortige’ vrijwilligers en medewerkers van BV Gaasperdam een gezellige bijeenkomst te houden en natuurlijk de vrijwilligers en medewerkers te danken voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar.

Dit jaar was door Rosina Clemens een speelavond georganiseerd met spellen als Darts, Boggle, Sjoelen, Yatzee en een heuse kennisquiz. Uiteindelijk was Marcel Panse de winnaar en hij ontving als prijs een ware BNN-kalender (van 2013!).

Daarnaast ontvingen alle medewerkers en vrijwilligers een prachtig, door opnieuw Rosina, samengesteld cadeaupakket.

Tenslotte werd ons 25-jarig lid en scheidsrechter, Fred van het Hof, in het zonnetje gezet.

Het bestuur bedankt alle vrijwilligers en medewerkers voor hun inzet in 2012 en wij hopen dat zij zich ook weer in 2013 zullen inzetten voor onze mooie vereniging!

Annie, Bas, Carla, Cock, Corrie, Dieuwke, Farley, Ferry, Ferry, Frank, Frank, Fred, Fred, Guus, Hans, Hans, Herman, Hidde, Iliaz, Jolien, Lafina, Manpreet, Marcel, Mickey, Remco, Ralph, Rosina, Ron, Roy, Sanford, Sara, Stephan, Suzanne, Thomas, Truus, Yvonne en iedereen die misschien ten onrechte vergeten is, hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

Bestuur BV Gaasperdam

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.