Steun BV Gaasperdam, koop loten Grote Clubactie!

BV Gaasperdammers en vrienden,

Waarschijnlijk bent u wel op de hoogte van de Grote Clubactie. Een landelijke loterij met als doel de kas van sportverenigingen te steunen. 80% van elk verkocht lot is namelijk voor de vereniging bestemd. De loten kosten € 2,50 per stuk waarvan € 2 naar de vereniging gaat. U als koper steunt dus daarmee BV Gaasperdam en heeft tegelijkertijd de kans om grote en kleine geldprijzen, vakantiecadeaubonnen, weekendjes weg, ballonvaart, portable DVD-speler en o.a. theater- & concertbonnen te winnen.

Grote Clubactie

Onze jeugdleden, zowel van de competitie als van de recreanten, zullen binnenkort op pad gaan om loten te verkopen. Al deze kinderen doen hun best om zoveel mogelijk geld voor de vereniging op te halen. Daartegenover staat dat zij een waardebon naar keuze of een racket kunnen verdienen als zij 25, 50, 75 loten of meer verkopen.

U kunt natuurlijk de loten bij deze jeugdleden bestellen, maar wellicht zult u deze kinderen niet treffen (en waarschijnlijk niet kennen) omdat de speeldagen en -uren niet overeen komen. U kunt toch heel gemakkelijk een lot (of liever nog: meer loten) in uw bezit krijgen en wel door per omgaande, via e-mailadres info@bvgaasperdam.nl, onder vermelding van naam en aantal, uw loten te bestellen.

Wij rekenen erop dat u de Grote Clubactie zult steunen en hopen dat u een mooie prijs in de wacht zult slepen!!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van BV Gaasperdam

Jan Bresser
Secretaris

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.