Slotermeer toernooi, de musical

Ingezonden door Miss BV Gaasperdam
———————————-

Slotermeer toernooi, de musical
Dit weekend zijn we weer met een delegatie afgereisd naar het niet zo verre Amsterdam West met de intentie om weer flink wat prijzen binnen te halen.

Aanwezig waren: De gebroeders Asruf, Thomas, Dieuwke, Frank, Asmara, onze fitte trainer Ralph, Youssef, Ferry, Mickey, Wouter, de zusjes Hondeman en ik (Rosina).  Paul Almer (Duijnwijck) en Lisette Stam (van Zijderveld) durfden het aan om bij ons op de bank te zitten. Hopelijk hebben wij hen geen blijvende schade aangericht.

Vandaag is groen…….De kleur van de sporthal en van winnen
De kleur groen was toch wel het gesprek van de dag. Hoe kan een sporthal zooooo groen zijn?

Elke keer als ik daar binnenloop schrik ik en knalt de kleur mijn hoofd binnen. Maar dit weekend dachten wij, later we er iets positiefs van maken. Groen was de kleur van het winnen!

Iliaz begon als een speer door te winnen door bij elke wedstrijd wel iemand van ons eigen clubje uit het toernooi te gooien. Thomas en Wouter moesten in de single al gelijk Iliaz als meerdere erkennen, vervolgens nog even door te slaan in HD tegen Ferry en Thomas en ook nog zijn eigen broer in de mix eruit te gooien. Zo ging het de hele dag door.

Het kwam vast door de pilletjes die ik hem af en toe voerde. Helaas kleurde de dag van Iliaz aan het eind van de dag niet meer zo groen, vermoeidheid sloeg toe en zijn kleur werd rood. Zweepslag! Iliaz heel veel beterschap en hopelijk ben je snel weer op de been en baan!

Er waren meerdere mensen die de kleur groen niet echt zagen. Korneel, Thomas, Rosa en Melissa lagen al snel uit het toernooi.

Ik begon ook met de kleur rood. Voor al mijn ingeschreven onderdelen lag ik er in de eerste ronde uit, maar ze hadden nog iemand nodig in GD6 en ik was een gewillige vrijwilliger. Ik werd gekoppeld aan Ruud Faas en ineens ging ik winnen en uiteindelijk 2e geworden. Dus uiteindelijk kan ik zeggen dat voor mij het toernooi succesvol en groen was.

Mick en Wouter hadden hun eigen kleur naar succes in de HD 6. Zij zagen vooral fluoriderend oranje. Ik denk dat zij met hun hoofd nog in Huizen waren.

Meisjes met lange staarten…..die kunnen spelen dat is niet mis…..|
Dieuwke had een missie op zich in de DE6, de nieuwe generatie jonge meisjes met hele lange staarten (ik denk dat, dat hip is) uit het toernooi spelen. Door op eerlijke manier zonder vuistjes en geroep te winnen.

Met veel support vanaf de tribune en weinig coaching won ze de ene single naar het andere.

Ik ga niet publiekelijk vertellen wat het geheim is, maar de insiders weten het wel. Ik geef één hint: het waren niet de pilletjes van Rosina.

Vannacht op de boerderij is een lammetje geboren…..
Wat dit toernooi eigen maakt zijn de heerlijke broodjes doner. Die werden met heel  veel liefde voor ons klaargemaakt!

Tussen de wedstrijden werden  dan ook flink wat broodjes  weggewerkt. Met de gedachte; die calorieën verbranden we straks wel weer.

Uiteindelijk hebben we met een aantal van ons het weekend afgesloten niet met een Turkse pizza maar met Chinees uit Reigersbos.

De prijzen die uiteindelijk zijn binnengeharkt:

HE1: Ralph Starren (1e plaats)
HD1: Ralph Starren en Dennis Verkerk (1e plaats)
HD 4: Frank Wessels en Paul Almer (3/4 plaats)
DD4: Asmara de Vries en Lisette Stam (3/4e plaats)
HD6: Micky Potthoff en Wouter Tas (2e plaats)
DE6: Dieuwke de Vries (1e plaats)
GD6: Rosina Clemens en Ruud Faas (2e plaats)

Het bestuur feliciteert vanzelfsprekend alle winnaars! Aankomend weekend vinden de finales plaats van de clubkampioenschappen van Martinus. Daar doen onze BVG’ers natuurlijk ook aan mee. Een bericht volgt volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.