Recreanten: Verslag USC C2 – Gaasperdam C2

Op 18 maart hebben we onze uitwedstrijd tegen USC verloren.

Het begon goed: zowel de heren (Jan en Eggie) als de dames dubbel (Rita en Sacha, die na 7-jarige shuttlestilte weer is gaan badmintonnen) werden door ons gewonnen.

Daarna verloor Eggie z’n enkel spel, maar Rita had aan haar tegenstander geen kind en won makkelijk.

Ondertussen had Jan zijn de eerste zet gewonnen en de tweede zet ging op en neer. Tot hij een verkeerde beweging maakte en met een zweepslag in z’n been de baan moest verlaten. Een grote domper op een wedstrijd die tot dan toe goed was verlopen.

Sacha haar sterke slagen van weleer waren er nog steeds maar ze moest het toch op loopvermogen afleggen in haar enkelpartij.

De motor van het mix-duo Rita/Eggie haperde en zij stonden tegenover met name een sterke heer. Helaas, deze mix partij ging verloren.

Met een heer van de tegenstander speelde Sasha nog tegen het tweede mix team van USC. Het werd een 3 setter maar helaas ging ook die partij naar USC. Al met al dus op het nippertje verloren.

Het grootste verlies blijft toch wel de blessure van Jan, waarbij de vraag is wanneer hij weer kan spelen. Of dat nog in deze OTK-cyclus zal zijn, moet nog blijken.

Jan, een heel voorspoedig herstel toegewenst.

Groetjes,
Eggie

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.