Competitie: Verslag teametentje Gaasperdam 5, 6 en 7

Hoe het idee is onstaan, weet ik niet meer of was ik niet bij betrokken. Maar ineens was er een idee om met alle 2de klasse teams: Gaasperdam 5, 6 en 7 ter afsluiting van het competitieseizoen een teametentje te organiseren. Mijn ervaring is dat tussen idee en daadwerkelijke uitvoering vaak een periode van een paar maanden ligt. Echter: blijkbaar was de honger zo groot dat vrij snel een datum werd geprikt en wel zaterdag 9 februari 2007.

Wonder boven wonder bleek vrijwel iedereen aanwezig te zijn: Remke Albersen, Wim Baars, Teddy Blank, Irma Boeseken, Arno Bouwens, Ginette Germs, Fred van den Hof, Joep Leen, Patricia van Oers, Glenn Ramcharan, Jolien Terprstra en Dieuwke de Vries. Helaas afwezig waren: Stephan van Eijkelenburg, Danny van Kampen, Harry Meijnaert en Elco de Vries.

We gingen eten bij Humphries aan de Nieuwerzijds Kolk. We moesten om 18:00 uur aanwezig zijn, want er zijn in deze eettent dagelijks 2 sessies: van 18:00 tot 21:00 uur en van 21:00 tot 0:00 uur. In deze gezellige gelegenheid kun je een goed 3-gangen keuzemenu eten voor 19 euro 95.

Na het kiezen van de menu’s en een paar drankjes zat de sfeer er goed in en werd van tijd tot tijd een rondje stoelendans gedaan. Het eten, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, smaakte voortreffelijk en zo ook de zorgvuldig gekozen maar minder zorgvuldig gedronken flessen wijn.

Zo rond 20:00 uur werd ik door de aanwezigen verrast met een verjaardagskaart (al was ik morgen pas jarig) met prachtige (ver)wens(ing)en en een heerlijke fles single malt whisky. Helaas verdween de fles al weer snel in de tas van Arno en zou ik die pas de volgende maandag terugzien…

Om 20:30 uur was het tijd om de rekening te vragen en uit te rekenen wat een ieder moest betalen. Het bleek dat de drankrekening het bedrag voor het eten niet veel ontliep.

We pakten onze spullen om na een korte wandeling uit te komen in een English Pub. De bestelde whisky smaakte fantastisch, de gesprekken waren interessant maar de karaoke bleef helaas uit. Na de rekening te hebben betaald, gingen we op weg naar een discotheek. Hiervoor moesten we vanzelfsprekend vertrouwen op de jongsten uit ons gezelschap. We gingen naar de Meander, waar we na 3 euro intree te hebben betaald naar binnen mochten.

De discotheek was nog redelijk leeg en we besloten vast wat te bestellen. Al snel raakte ik in verhitte discussies over van alles en nog wat. Voor ik er erg in had, was de discotheek al vol gestroomd. Voor ons was helaas het moment aangebroken om te beslissen of we voor de metro of de nachtbus zouden gaan. ‘Samen uit, samen thuis’ geldt in een dergelijk geval. Dus toen een aantal van ons besloot om de laatste metro te nemen, was het zaak om snel de jassen te halen en naar buiten te snellen.

De metro werd op tijd gehaald en na ruim een half uur kwamen wij op onze bestemming aan. Als een heer heb ik mijn gezelschap bij haar voordeur afgezet en ben na een innig afscheid huiswaarts gefietst.

Een hele gezellige avond en wat mij betreft zeer geslaagde avond. Iedereen nog bedankt voor de kaart en de fles whisky en vooral voor het zeer aangename gezelschap.

Volgend jaar zeker weer!

Hans van Os
Gaasperdam 5

Foto’s van het teametentje kun je hier vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.