Recreanten: Verslag 3de ‘Marga de Breij’-recreantentoernooi

Zondag 3 oktober 2010 heeft het ‘Marga de Breij’-recreantentoernooi van BV Gaasperdam weer plaatsgevonden. Dit jaar stond het toernooi in het teken voor de Stichting Kika (kinderen kankervrij). De voorgaande 2 jaren was het KWF kankerbestrijding het goede doel.

De opkomst had dit jaar wat beter gekund maar al met al was het met deze wat kleinere groep een zeer gemoedelijke dag. Om 10 uur in de ochtend moesten de eerste wedstrijden beginnen (voor een zondagochtend een hele schappelijke tijd) als blijkt dat een trouwe Gaasperdamspeler zijn sportbroekje is vergeten. Warmspelen hoeft hij niet meer als hij op zijn fietsje naar Holendrecht op en neer is gegaan.

Iedere wedstrijd duurt 15 minuten waarvan drie minuten warm spelen en dan verder spelen voor de punten. De wedstrijden verlopen naar behoren en er gebeuren gelukkig geen gekke dingen zoals blessures.

Tussen alles door werden er lootjes verkocht voor de Tombola waarvan de prijsjes al te bezichtigen waren in de kantine van de sporthal. Voor een drankje en versnapering kon je terecht bij de bar. Ditmaal werden we verast met een verrukkelijke Erwtensoep.

Tevens was er weer een rommelmarkt achterin de kantine. Waar iedereen toch altijd weer spullen vandaan weet te halen is me een raadsel. Van de opbrengst van deze rommelmarkt, het inschrijfgeld en de Tombola gaat een groot deel naar de Stichting Kika (kinderenkankervrij). Onze vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt verdienen weer een hele grote pluim.

Groetjes,

Yvonne Hendriksen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.