Recreanten: Linda de Vos 40 jaren jong!

Linda de Vos, lid sinds 1 oktober 2002, is één van die recreanten die kwam, zag en al gauw aan alles wat er werd geboden, deelnam. Het eerste jaar speelde ze op de woensdagavond in de groep van 19:00 tot 21:00 uur waar Stanley Soselisa destijds één uur training gaf. En mede door de aanwijzingen van Guus Wiesemann stortte zij zich het eerste jaar al nietsvermoedend op de recreantencompetitie. Een jaarlijks terugkerende nacompetitie van een tiental wedstrijden  van februari tot en met april tussen recreantenteams van verschillende verenigingen. Aan enkele toernooien zoals het Voorjaarstoernooi van De Blijkklappers, ons eigen Invitatietoernooi en dat van BV Zeeburg deed Linda ook spontaan mee. Na 1 jaar bij de eerste groep gespeeld te hebben, ging zij samen met Fieke Broekhuizen naar de tweede groep (21:00 tot 23:00 uur). Door de recreantencompetitie hadden ze aangenaam kennisgemaakt met enkele spelers uit de tweede groep en zijn toen overgestapt ook omdat de tijden voor hen wat beter uitkwamen.

Ferry en Linda in opperste concentratie...Nu zijn er inmiddels al weer 3 jaar van vrijspelen, recreantencompetitie en toernooien voorbij waarbij de recreantencompetitie volgens Linda ondanks het vele verlies in het eerste jaar toch heel gezellig en leerzaam was. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Wegens gebrek aan dames lokte de competitieafdeling deze graag geziene recreante. Samen met Inge van Eijkelenburg en Rita Jiawon gaat Linda aankomend competitieseizoen seizoen bij team 9 in de 4e klasse district een deel van de damespartijen voor haar rekening nemen.

Alleen recreant blijft Linda wel in hart en nieren. De woensdagavond wil zij voor geen goud missen… Het ‘afterbadminton’ met de tweede groepers is een must! Het mix-toernooi met Tafeltennis Holendrecht een dolle boel. En zo nu en dan een gezellig feestje vanwege de ronde getallen… En ja, ook zij werd dit jaar een jaartje ouder en ook nog een mooi rond getal! Het leven was op 21 juni begonnen… Dat diende dus op woensdag 22 juni jl. gevierd te worden.

Linda: "En wat mijn 40e verjaardag betreft… Die was errug leuk, gezellig, top!!! Tijdens het spelen woensdagavond werden er al steeds verjaardagliedjes gefloten en rond half elf ging ineens de muziek keihard aan in de hal voor een feestnummer… Toen kwam de stemming er al in. Na het douchen kwam ik in de bar en die was heel gezellig versierd met leuke slingers met ja hoor… 40 jaar erop. Toen iedereen aanwezig was, werd het een soort disco met leuke verlichting en ‘Sanford-muziek’. Samen met Cor Verkerk achter de bar, dat wil wel lukken voor een feestje. En toen kreeg ik nog verschrikkelijk veel pakjes uit te pakken, wat vervelend he!!! Een superleuke foto kwam tevoorschijn met mensen met konijnenoren die ‘hun oren nog steeds voor mij spitsen’, zoals op de foto staat vermeld. Verder nog een bon van ICI Paris, gezellige partylights en nog te veel om op te noemen (iedereen die ik nog niet heb bedankt voor dit alles nogmaals: thanks!) en niet te vergeten een leuke kaart met persoonlijke krabbels en een leuk muziekje. En daarna hebben we nog lekker gekletst, gedronken, gegeten en gedanst".

Bij de konijnen af...

Inmiddels zijn er al aardig wat leden van woensdag twee de afgelopen seizoenen in het zonnetje gezet, Annie, Arthur, Cock, Eddy, Guus, Hans, Jan, Linda, Sara en de volgende dient zich na de zomerstop al snel weer aan. Een lid met veel jaren achter zijn naam…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.