Recreanten: Inschrijving 1ste ‘Marga de Breij’-recreantentoernooi gesloten!

Ter nagedachtenis van Marga de Breij, ex-speelster van Badminton Verening Gaasperdam en ex-bestuurslid van de Stichting Sporthal Gaasperdam, wordt door BV Gaasperdam op zondag 12 oktober 2008 het 1ste ‘Marga de Breij’-recreantentoernooi georganiseerd.

Doel van het toernooi is, naast een gezellige en sportieve dag, een bijdrage te leveren aan het KWF Kankerbestrijding.

Gespeeld zal worden in één spelsoort namelijk het dubbelspel. Deelgenomen kan worden door koppels bestaande uit 2 mannen, uit 2 vrouwen of uit 1 man en 1 vrouw. Het toernooi zal worden gespeeld op tijd volgens een meervoudig poulesysteem. Koppels die zich aanmelden, zullen op speelsterkte in 3 groepen worden ingedeeld. Op basis van de resultaten (inclusief ‘promotie’ en ‘degradatie’) worden nieuwe poules op sterkte gevormd, waarna uiteindelijk finales worden gespeeld.

Het inschrijfformulier kun je hier ophalen. Je kunt je (bij voorkeur) ook inschrijven via www.toernooi.nl. Let op dat beide partners zich dan inschrijven.

De toernooileiding wenst iedereen heel veel plezier!

Een degelijk toernooi kan niet zonder sponsors. Tot onze grote vreugde hebben wij de volgende sponsors reeds bereid gevonden een bijdrage te leveren aan het toernooi:

De Boodschappendienst Amsterdam (zie ook de website van De Boodschappendienst).

De Boodschappendienst Amsterdam is gespecialiseerd in het inzetten van haar telefonische bereikbaarheid als productiefactor voor andere organisaties. Ze fungeert voor een groot aantal technische bedrijven, woningcorporaties en makelaars als meldkamer en coördinatiepunt voor storingen, alarmmeldingen en onderhoudsklachten. Ook de medische sector maakt gebruik van De Boodschappendienst Amsterdam. Onder hen zijn, verloskundigen, leveranciers van intensive care-apparatuur en pharmaceutische industrieën. De Boodschappendienst Amsterdam bestaat sinds 1953 en heeft 30 medewerkers.

Jachthaven Winkeloord (zie ook de website van Jachthaven Winkeloord).

Jachthaven en Bootverhuur Winkeloord...

Jachthaven Winkeloord is een gezellige jachthaven gelegen aan de noordkant van de Vinkeveense plassen, dus vlak bij Amsterdam. Geen grote open jachthaven, maar een haven verdeeld door middel van bosschages in kleinere compartimenten waardoor de haven een vriendelijke uitstraling heeft. Totaal ongeveer 300 ligplaatsen.

Bij Jachthaven Winkeloord kunt u terecht voor zowel zomer- als winterstalling (in het water, buiten op de kant of binnen). Ook is er natuurlijk ruimte voor de passant. De jachthaven heeft een eigen parkeerterrrein. Op het terrein is een toilet/douchegebouw en is er mogelijkheid voor wassen en drogen. Op de steigers zijn electra- en watervoorzieningen. Jachthaven Winkeloord heeft 2 hijsinstallaties die boten kunnen tillen tot 12 ton. Op het terrein vindt u verder een cafetaria met speeltuin en 2 bedrijven die gespecialiseerd zijn in onderhoud van uw schip.

Stichting Sporthal Gaasperdam (zie ook de website van Sporthal Gaasperdam).

De Sporthal Gaasperdam is in 1988 gebouwd en in gebruik genomen. De sporthal heeft 3 ruimtes: een grote hal, een kleine hal (de dojo) en een ruime, sfeervolle kantine. De grote hal is zeer geschikt voor vele sporten zoals: zaalvoetbal, korfbal, badminton (9 velden), basketbal (3 velden), tafeltennis en volleybal (4 velden). De kleine hal (dojo) is geschikt voor judo, karate en wordt zeer intensief gebruikt voor aerobics.

De kantine is een heerlijke plek om elkaar voor of na het sporten te ontmoeten. Er kan geklaverjast worden, er is een wand met dartborden en er kan worden vergaderd door mensen uit de buurt (bewonersvereniging, buurtvereniging, etc.).

Er is een ruime kantine, die uitzicht biedt op de grote zaal. Er is daar ruimte voor ongeveer 150 gasten. De kantine is warm ingericht. Er is een ruime, sfeervolle bar, met volop keus uit drankjes en hapjes. Er is een uitgebreide variatie aan muziek aanwezig. De sfeervolle verlichting maakt alles compleet.

Wij zijn heel blij met bovengenoemde sponsors. Wij zijn echter nog steeds op zoek naar sponsors. Kandidaat sponsors kunnen persoonlijk of middels e-mail contact opnemen met de toernooicommissie.

De toernooicommissie,
Ferry Anholt
Corrie van Kampen
Hans van Os

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.