Jeugd: Verslag bezoek Dutch Open 2008

Op woensdag 15 oktober gingen wij met zijn allen naar de Dutch Open in Almere. Eerder zijn wij naar het Europees Kampioenschappen geweest en het was zo leuk dat het voor herhaling vatbaar was.

Rond kwart voor 5 hadden we afgesproken bij de sporthal zodat we op tijd bij het topsportcentrum in Almere zouden zijn. Na een half uurtje in de auto te zitten kwamen we aan en gingen we gelijk naar binnen, waar de wedstrijden al volop aan de gang waren.

De dames die moesten spelen waren hard aan het knokken om te winnen, bij de een lukte het wel en bij de andere niet. Ook de Nederlandse speelster Judith Meulendijks moest strijden voor haar punten maar uiteindelijk won ze.

Nadat we een aantal wedstrijden van de dames hadden gezien moesten ook de heren eraan geloven. Zo ook Dicky Palyama, die net als de dames moest vechten voor zijn punten en dat heeft geleid naar zijn overwinning van de wedstrijd. Onze eigen trainer Ralph moest ook spelen, maar heeft, ondanks alle enthousiaste supporters en zijn uiterste best, helaas toch de wedstrijd verloren en mocht niet door naar de volgende ronde.

Aan alles komt een einde en zo ook aan het uitje van de jeugd. Na een leuke en leerzame avond was het weer tijd om naar huis te gaan.

Ik hoop dat iedereen ervan genoten heeft en dat het voor herhaling vatbaar is.

Renso Huiser

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.