Recreanten: Annie van Hezel ziet Sara…

Afgelopen woensdagavond 1 juni 2005 werd, zoals gebruikelijk bij de recreanten, na afloop onder genot van een hapje en een drankje nagepraat over de gespeelde partijen.

Annie van Hezel zit al wat zenuwachtig op haar barkruk te draaien. Nadere informatie leert dat ze om middernacht jarig zal zijn, wat de reden is van haar nervositeit. Vriend Hans Uiterwijk is ook al langsgekomen om haar (40ste, 45ste?) verjaardag te vieren. Plotseling werd het gezelschap aangenaam verrast door een bezoek van Sara (nee, niet Sara Wiesemann of toch wel?). Sara? Annie blijkt inmiddels al de respectabele leeftijd van 50 jaar te hebben bereikt. En dit kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder Sara te hebben gezien…

Annie van Hezel in gezelschap van 50-ers en bijna 50-ers...Annie toont haar mosterdpotje...Annie is sinds 26 januari 2000 (opnieuw?) lid van BV Gaasperdam. Maar natuurlijk kennen we Annie ook als gewaardeerd medewerkster van de Stichting Sporthal Gaasperdam. Inmiddels speelt Annie alweer ruim 5 jaar haar partijtjes in de tweede groep van de woensdagavond. En na afloop altijd nog een bacootje. Maar nooit meer dan 1, want ze moet nog rijden!

Annie, van harte gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.