Jeugd: Voorbereiding jeugdcompetitie seizoen 2004 – 2005

De voorbereidingen voor de jeugdcompetitie zijn al weer in volle gang. De ouders van de jeugdspelers hebben eerst een nieuwsbrief ontvangen waarin de informatie wordt gegeven met betrekking tot het spelen van competitie. Vervolgens hebben de ouders van kinderen die daarvoor in aanmerking komen, een formulier ontvangen waarop kan worden aangegeven of hun kind(eren) het volgende seizoen (opnieuw of voor het eerst) competitie mag(mogen) spelen.

Dieuwke en SophieInmiddels zijn de eerste strookjes retour ontvangen en kan worden gestart met de voorbereidingen voor de teamindelingen. De uiterste inleverdatum van de strookjes voor deelname aan de competitie is woensdag 7 april 2004.

Jeugdspelers die vorig seizoen nog geen competitie hebben gespeeld en zich hebben opgegeven voor competitiespelen, krijgen speciale wedstrijdtraining. Deze training is in Sporthal Gaasperdam elke dinsdag van 18:00 tot 19:30 uur.

Ter informatie:
In overleg met de Stichting Sporthal Gaasperdam is besloten dat de thuiswedstrijden voor de jeugd met ingang van seizoen 2004 – 2005 plaatsvinden op zondagochtend vanaf 10:00 uur.

Hans van Os
Waarnemend bestuurslid Jeugd

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.