Jeugd: Verslag tweede ronde Champions League

Zondag 25 maart 2007 was de tweede speelronde van de Champions League. Bij het verzamelen ontstonden er al problemen. Een paar mensen was vergeten de avond ervoor hun klok een uur vooruit te zetten. Ondanks dat we iets later vertrokken kwamen we op tijd aan in Almere.

Gaasperdam 1 speelde tegen Gaasperdam 3. Dit komt omdat ze bij elkaar in de poule zitten. Het is dus een wedstrijd tussen een gemengd en een heren team. De eerste wedstrijd was tussen Tabish en Kevin. Tabish had deze gewonnen. De tweede wedstrijd was tussen Gabriël en Hidde. Gabriël won deze wedstrijd. De andere twee singels die er gespeeld werden, waren Asmara tegen Stijn en Nicolien tegen Yannick. Stijn en Yannick hadden beide hun singel gewonnen.

Halverwege stond het dus 2 – 2. De eerste dubbel ging tussen Gabriël / Tabish en Kevin / Stijn. Deze werd in een spannende wedstrijd gewonnen door Gabriël en Tabish. De dubbel van Nicolien en Asmara tegen Stijn en Yannick werd gewonnen door de twee heren in een spannende wedstrijd van drie sets. De laatste twee wedstrijden gingen tussen Nicolien / Gabriël tegen Kevin / Stijn en Tabish / Asmara tegen Yannick / Hidde. De eerste werd gewonnen door Kevin en Stijn en de laatste door Tabish en Asmara.

Dit bracht de eindstand op 4 – 4. Omdat beide teams vorige keer met 8 – 0 van hun tegenstanders hadden gewonnen wordt de eindstand in de poule in de volgende wedstrijd op 1 april beslist.

Gaasperdam 2 speelde tegen Arcade2. Gaasperdam 2 speelde met Bas, Luca, Alysia, Nina en Karin. De eerste singel werd gespeeld door Bas. Hij had zijn wedstrijd gewonnen. De tweede singel daarin tegen werd jammer genoeg verloren door Luca.

Het resultaat bij de dames was ongeveer hetzelfde als bij de heren. Karin verloor haar wedstrijd en Nina won haar wedstrijd. Hier stond het na het spelen van de singels ook 2 – 2.

De dubbel van Bas en Luca verloren de twee heren. De dubbel van Karin en Alysia werd jammer genoeg ook verloren. Na deze 6 partijen stond het 4 – 2 voor de tegenstanders. De twee laatste dubbels moesten allebei gewonnen worden om er nog een gelijk spel uit te halen.

In de eerste wedstrijd gingen Bas en Nina samen. Zij wonnen in een spannende wedstrijd. De laatste wedstrijd door Luca en Alysia werd verloren waardoor er net geen gelijk spel was gekomen. De uiteindelijke eindstand werd 5 – 3 voor Arcade.

1 April is de volgende en tevens laatste speeldag. Tot dan!!

Thomas van Heusden
Begeleider Champions League

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.