Jeugd: Verslag competitieweek 3

Afgelopen zondag 17 oktober stonden de wedstrijden uit ronde 3 op het programma. Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

Almere A4 – Gaasperdam A1 (3 – 5)
Gaasperdam A1 moest uit tegen het altijd lastige Almere. Gelukkig wist het team een zwaarbevochten en welverdiende overwinning binnen te slepen.

Gaasperdam A3: Romario, Jelle, Massaro, Catherine, Sanne en AylaHuizen ’96 A2 – Gaasperdam A3 (7 – 1)
Gaasperdam A3 kon het in de uitwedstrijd tegen het sterke Huizen ’96 niet bolwerken en verloor met grote cijfers.

Gaasperdam B1 – Velzen B1 (1 – 7)
Gaasperdam B1 had het opnieuw moeilijk, dit keer tegen Velsen B1. De eer werd gered door de mix van Ravi Moerahoe en Siloma Soemodipoero, die de partij in een spannende 3-setter in het voordeel van Gaasperdam wisten te beslissen.

Huizen ’96 B1 – Gaasperdam B2 (7 – 1)
Gaasperdam B2 had het opnieuw lastig tegen het sterke Huizen ’96. Huizen ’96 B1 was over de hele linie sterker en won met 7 – 1.

Gaasperdam C1 – Almere C1 (0 – 8)
Gaasperdam C1 kreeg koploper Almere C1 op bezoek. Vanwege de herfstvakantie en een hardloopwedstrijd waren 2 spelers afwezig. Gelukkig werden in Fenna de Vries en Luc van Zalen waardige vervangers gevonden. In het herendubbel van Luc en Daan van Helsloot werden de tegenstanders zelfs even aan het wankelen gebracht (9 – 15, 17 – 14 en 10 – 15) en ook in beide mixen werd goed weerstand geboden.

Gaasperdam D1 – Velsenbroek D1 (0 – 8)
Gaasperdam D1 zat opnieuw in de hoek waar de klappen vallen. Alleen in de dubbels had Gaasperdam D1 nog enigzins wat in te brengen. Genoeg werk aan de winkel tijdens de trainingen dus…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.