Jeugd: Verslag competitieweek 1

Afgelopen zondag 26 september stonden de wedstrijden uit ronde 1 op het programma. In de meeste gevallen was het de return-wedstrijd, omdat vorige week de verplaatste wedstrijden van speelweek 8 al waren gespeeld.

Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden:

Gaasperdam A1 – Duinwijck A3 (4 – 4)
Sophie Albersen en Dieuwke de VriesGaasperdam A1 was deze ronde weer compleet, maar ging moeizaam uit de startblokken. Wesley Douma leek regelrecht op een overwinning af te gaan, maar gaf de partij uiteindelijk toch uit handen. Na de singles stond Gaasperdam 1 -3 achter maar de beide dubbels en 1 mix werd gewonnen, waardoor het net als in de uitwedstrijd een gelijk spel werd.

Almere A10 – Gaasperdam A2 (7 – 1)
Net als in de thuiswedstrijd was Almere over de hele linie sterker en viel er weinig eer te behalen.

Gaasperdam A3 – Duinwijck A7 (1 – 7)
Ondanks goede inzet van de spelers ging de wedstrijd verloren. Een aantal partijen had een betere uitslag verdient. Opnieuw werd het mannen dubbel, dit keer van Jelle Janssen en Romario Derveld, gewonnen.

Overbos B1 – Gaasperdam B1 (7 – 1)
Opnieuw bleek Overbos B1 een maatje te groot voor Gaasperdam B1. De spelers van dit team moeten de komende trainingen flink aan de bak.

Gaasperdam B2 – De Vliegende Shuttle B1 (7 – 1)
Gaasperdam B2 liet zien deze competitie grootse plannen te hebben. Gelukkig was een van de dames nog zo beleefd een punt aan de tegenstander te laten.

Martinus Amstelveen C3 – Gaasperdam C1 (2 – 6)
Gaasperdam C1 boekte, net als in de thuiswedstrijd, een keurige overwinning.

Zeeburg D1 – Gaasperdam D1 (8 – 0)
Gaasperdam D1 werd geconfronteerd met een geheel ander team van Zeeburg en werd dit keer behoorlijk weggespeeld. De spelers van dit team dachten vorig seizoen op de training alles al te weten, de praktijk wijst echter anders uit. Nu dus serieus aan de training, om de volgende wedstrijden lekker in de competitie mee te draaien.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.