Jeugd: BV Gaasperdam slaat toe in Slotermeer

In het weekeinde van 30 januari en 1 februari 2004 heeft het Open Slotermeer Jeugdtoernooi plaatsgevonden, georganiseerd door BV Slotermeer te Amsterdam. Er werd aan dit toernooi deelgenomen door 155 spelers van 24 verschillende verenigingen. BV Gaasperdam werd in de klasse onder 13 jaar vertegenwoordigd door Oriana Keulen, in de klasse onder 15 jaar door Hans van Os jr. en in de klasse onder 17 jaar door Stefan van Eijkelenburg, Cindy van der Horst, Nick van den Houten, Maddie van Kampen, Dion Keulen en Marina van Os. De volgende resultaten werden behaald:

In de categorie onder 15 jaar behaalde Hans van Os 3 keer de 1ste plaats:

In het heren enkel won Hans de finale van Jeffrey de Jonker (De Flinters) met 17 – 16 en 15 – 7.

In het heren dubbel won Hans met partner Jacco Arends (BC Duinwijck) de finale van Jeffrey de Jonker en Ghislain Soselisa (BV Slotermeer) met 15 – 5 en 15 – 10.

In het gemengd dubbel won Hans met partner Sophie Esser (BC Duinwijck) de finale van Jeffrey de Jonker en Monique Slaman (De Flinters) met 15 – 10 en 15 – 5.

In de categorie onder 17 jaar behaalden Nick van den Houten en Dion Keulen in het heren dubbel een 2de plaats door in de finale met 7 – 15, 17 – 15 en 15 – 17 te verliezen van Erik Sanders (Het Vennewater) en Maarten ter Velde (Hoornse BV).

Maddie van Kampen behaalde in dezelfde categorie in het dames enkel een 2de plaats door in de finale met 3 – 11 en 4 – 11 te verliezen van Yvonne Hoogland (BV Almere). In het dames dubbel behaalde zij met Saskia van Gils (Martinus Amstelveen) eveneens 2de plaats door de finale met 3 – 15 en 4 – 15 te verliezen van Yvonne Hoogland en Vonne van Polanen (BV Almere).

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.