Grote Club Actie

De Grote Clubactie is  vanaf 13 september 2008 weer van start gegaan, in de media opnieuw aangevoerd door schaatskampioene en ambassadrice van de Grote Clubactie, Ireen Wüst.

De loterij gaat dit jaar net als vorig jaar via een automatische incasso, waarbij de lotnummer(s) op het rekeningafschrift komen te staan.

Een lot kost 2,50 euro, waarvan 2,00 euro netto voor onze club is! We vragen dus aan de jeugdleden (van ca. 10 t/m 14 jaar) om hier enthousiast aan mee te doen.

Wie veel loten verkoopt, 25 of meer, krijgt van ons een cadeaubon van 10,- euro naar keuze of een veelvoud daarvan. Bij 75 loten of meer kan men zelfs een fraai badmintonracket ter waarde van ca 50,- euro in de wacht slepen!

Verder hopen we, dat de senioren BVG-leden ruimhartig loten kopen bij onze junioren, om de BVG te steunen en zelf kansen te maken op die hele mooie prijzen, zoals verre reizen en 100.000 euro belastingvrij!

Om loten te kopen kunt u ook terecht bij Corrie van Kampen en Chantal Mulkens. Mocht u de verkopende jeugdleden niet tijdens uw speeluren treffen, dan kunt u ook via e-mail bij de secretaris Frank Mulkens (secretaris@bvgaasperdam.nl) loten bestellen onder opgave van het aantal en het bankrekeningnummer.

De trekking zal 20 november 2008 plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op www.clubactie.nl.

Alvast bedankt allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.