EK-voetbal kijken in de kantine van de sporthal

Aan alle verenigingen, huurders, vrijwilligers en anderen van Sporthal Gaasperdam.

Euro 2008
Over tweeënhalve week is het al zover! Zaterdag 7 juni start het Europees kampioenschap voetbal in Oostenrijk en Zwitserland. Daarom hebben we extra activiteiten in onze oranje kantine van Sporthal Gaasperdam. We nodigen alle leden van de verenigingen en anderen uit om met elkaar in de kantine de wedstrijden te bekijken. Zeker als het Nederlands elftal speelt. Dat is dus in ieder geval op maandag 9 juni, vrijdag 13 juni en dinsdag 17 juni om 20:45 uur. En gaat Nederland door dan kan het elftal ook spelen op zaterdag 21 of zondag 22 juni. Dan zijn we zeker ook op zondagavond 22 juni open. Sowieso open zijn we op zondagavond 29 juni, de finale (met Nederland?) vanaf ca. 20:30 uur. Maar er zijn ook andere wedstrijden die in de kantine te bekijken zijn. Op vrijdagavond 27 juni en zaterdagavond 28 juni zijn we wel dicht.

Speciale actie
Tijdens de uitzendingen (maar ook daarvoor en daarna!) bieden we het EK-tienertje aan waarmee iedereen 10 drankjes voor 15 euro kan aanschaffen. Voor ieder op zich maar ook voor groepen. Daarmee worden de wijn en biertjes maar vooral de wat duurdere drankjes, zeker al je een rondje geeft, een stuk goedkoper. In de bijlagen wordt zichtbaar hoe we een en ander communiceren.

Elke dag feest?
We willen er met elkaar een groot feest van maken in de versierde kantine. Hoe meer aanwezigen, hoe gezelliger het kan zijn. En uiteraard maken we ook een potje met voorspellingen. In de kantine zijn ook wedstrijdschema’tjes verkrijgbaar met alle data, tijdstippen en de landen. We hopen dat de animo voor het gezamenlijk in de kantine volgen van de voetbalwedstrijden groot zal zijn.

Met vriendelijke groeten, 

Hans Uiterwijk
Stichting Sporthal Gaasperdam

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.