Competitie: Verslag OTK IJmuiden C1 – Gaasperdam C1

Hallo geblesseerde teamgenoten!

Nou we hebben jullie gemist hoor gister! (ja Jan, je ziet het goed: eindelijk een verslagje!).

Afgelopen dinsdag viel Marco de Reijke in voor Jan Bresser / Cock Griffioen. Rita Jiawon zit lekker in Suriname, dus had ik Linda de Vos van de recreanten gevraagd om voor haar in te vallen. We moesten spelen tegen IJmuiden.

Hoewel onze invallers erg hun best gedaan hebben, hebben zij helaas alles verloren. Marco maakte het nog wel even spannend door een set bijna te winnen, maar helaas: het mocht niet baten. Hij speelde tegen twee tegenstanders: zichzelf en IJmuiden… Wouter was in zijn single in het begin niet zo op dreef. Maar toen ik hem vertelde dat onze tegenstander moe werd en dat hij hem lekker moest laten lopen, zag ie het na de eerste set ineens weer zitten en WON! Een punt binnen dus.

Linda verloor haar single helaas (maar waarom kon ze wel een rake shuttle tegen Jenny Jacob’s hoofd slaan?). Jenny kon haar single wel in twee games winnen: nog een punt!

De dubbel met Linda ging best lekker, maar helaas niet gewonnen. Datzelfde gold voor Wouter en Marco. De mix van Marco en Linda was ook in twee sets bekeken. Gelukkig wisten Jenny en Wouter er in drie sets toch nog een puntje uit te slepen. Wel een vervelende eindstand altijd: 5 – 3…

Gelukkig wel weer een hoop lol gehad met onze vrienden van IJmuiden. De snacks en de pinda’s kwamen weer op tafel en vlogen over tafel, de drank vloeide rijkelijk. Jammer dat het een doordeweekse dag was en we nog een stukje terug moesten rijden naar Amsterdam.

Volgende week vallen Guda Kay en Wiard Kuné in, dus dat is ook al geregeld. Ik hoop dat we thuis wat meer kans maken om de tegenpartij eens lekker in te maken!

Dat was het weer even!
Jenny Jacobs

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.