Competitie: Verslag Gaasperdam 9 – Almere Buiten 5

Zaterdag 28 januari 2006: Gaasperdam 9 – Almere Buiten 5

Afgelopen dinsdag werd ik nog even door Fred herinnerd dat de winnaar van de laatste competitiewedstrijd een verslag zou schrijven. Dus hier is-ie dan. Hmmm… wel alweer een tijd terug, even denken wat ik nog herinner. Dom vooruitstarend diep gravend denkend aan de laatste competitiewedstijd. Ah het begint me weer een beetje te dagen.

Nee, wat hadden hem niet gewonnen. Sander en Richard hebben in het begin allebei hun singel gewonnen. Het begon dus al voorspoedig met een mooie 2 – 0 voorsprong. De vrouwendubbels die gingen iets minder goed. Inge die was nog aan het nazieken dus dat was een verloren partij. Astrid gaat elke competitiewedstrijd een stuk beter spelen. Ze komt nog net iets tekort maar ze gaat zeker goed vooruit. Na alle enkels was het daarom ook jammergenoeg 2 – 2 .

De herendubbel ging ook niet zo lekker: Fred sloeg alles in het net en Richard alles uit. De vrouwendubbel: tja, lees vorige alinea.

De laatste 2 wedstrijden waren helemaal door elkaar gemixt. Inge speelde met Sander de eerste partij. Ondanks dat ze goed spelen wilden en de eerste set toch echt wel kansen maakten, verloren ze de partij uiteindelijk. Daarna speelde Fred met Astrid en kon je duidelijk zien dat ze nog niet echt op elkaar ingespeeld waren. Nou moet er een kantekening bij dat dit niet de gebruikelijke mixen zijn.

De uiteindelijke stand is dus 2 – 6. Ik moet zeggen: dit is mijn eerste badminton competitieseizoen en het is me goed bevallen. Ik heb dit seizoen een hoop plezier gehad met het team. En hoop dat we lekker gezellig door kunnen gaan als team.

Tot de Open Team Kampioenschappen allemaal (en Linda succes bij de recreanten).

Groeten (hmmm speciale naam?),

TJA

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.