Competitie: Verslag Duinwijck 7 – Gaasperdam 2

Zaterdag 24 september 2005 was het zover: de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en dat werd er één die wij als Gaasperdam 2 niet snel zullen vergeten.

Om 7 uur begon het spektakel in Haarlem met als tegenstander Duinwijck 7. Door afwezigheid van Jeroen van Rooij mocht Marcel Panse het spits afbijten in de herenenkel. De 1e set ging in het begin gelijk op maar helaas trok zijn tegenstander aan het langste eind waardoor de 1e set verloren werd. De 2e set ging het bij Marcel niet zo lekker en deze was dan ook al snel afgelopen. Toen was het de beurt aan Martin Bartelings. Net zoals bij Marcel waren ze in de 1e set erg aan elkaar gewaagd maar ook Martin kon de set niet naar zich toe trekken. De 2e set verliep net zoals de 1e met een aantal leuke rallies en goed spel van Martin maar ook deze herenenkel werd verloren.

Nu was Lafina Hulshof aan de beurt maar omdat zij haar slagvastheid miste en hierdoor veel uitsloeg ging ook deze partij naar Duinwijck toe. Ik was dus de laatste die een punt uit de singles kon slepen, maar door mijn slechte service en ook het missen van de slagvastheid en snelheid op de baan, lukte ook mij dit niet en de 4-0 achterstand was een feit.

Maddie van Kampen en Chantal MulkensWe moesten dus alle punten uit de dubbels zien te halen. De herendubbel van Marcel en Martin liep erg lekker maar ze kwamen net een paar puntjes te kort in beide sets zodat ook deze partij in tweeën werd verloren. Toen mocht ik met Chantal Mulkens in actie komen. De 1e set verliep erg goed en we wonnen deze dan ook zodat de 1e setwinst (!) kon worden genoteerd. De 2e set ging ook goed tot aan het einde waarbij we het met een 12 – 10 voorsprong toch nog weg wisten te geven en er dus een 3e set aan te pas moest komen. Al snel kwamen we met 6-0 achter en moesten we dus de turbo even aan zetten. Dit lukte wel maar jammer genoeg verloren we toch nog de 3e set.

Het kwam dus op de mixen aan wilde we nog een punt halen. Beide mix-koppels waren erg aan elkaar gewaagd maar ook nu verloren beide duo’s de 1e set maar met een miniem verschil. Lafina en Marcel gingen goed van start en wisten hierdoor de 2e set te pakken terwijl Martin en Chantal deze verloren. Na een goede 3e set van Lafina en Marcel werd deze uiteindelijk ook verloren en werden we dus naar huis gestuurd met een 8 – 0 verlies. Duidelijke cijfers dus maar toch was iedereen uit het team er het wel over eens dat dit een vertekend beeld was van de wedstrijd.

Dus op naar volgende week waar we vast een beter resultaat zullen neerzetten!

Maddie van Kampen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.