Competitie: Gaasperdammers in de prijzen op Dauwtrapperstoernooi

Op donderdag 20 mei 2004 organiseerde BC ’70 Veluwe te Vaassen (Gelderland) in Sporthal de Wieken het 34ste Dauwtrapperstoernooi. Er kon worden deelgenomen in de AB-groep (niet hoger dan 2e divisie bondscompetitie ongeacht de ranking) en de C-groep (geen bondscompetitie).

Op donderdagochtend (liever gezegd: nacht) begon de reis naar Veluwe. Bas en Suzanne moesten om 8:30 uur hun eerste partij al spelen, dus dienden we daar al om 8:00 uur te zijn. Om 5:30 uur stond de wekker (waar Suzanne gewoon doorheen was geslapen en waar zus Chantal gelukkig goed voor is). Met de auto haalden we Ralph Starren op, zodat we om 6:45 uur in Almere waren om Bas op te halen. Na een stukje rijden waren we om 7:45 uur in Epe aangekomen.

We begonnen meteen met inslaan, zodat de slaap er een beetje werd uitgeslagen. Het was een redelijk mooie dag en er kon op deze hemelvaartsdag ook worden rondgelopen op de jaarlijkse braderie in Epe. Renie Muller (vriendin van Bas) heeft zelfs de moeite genomen om voor deze braderie ‘even’ vanuit Almere naar Epe te rijden en daarbij ons nog succes te wensen. Bas ook weer helemaal blij…

Uiteindelijk zijn de Gaasperdammers goed in de prijzen gevallen, maar ten koste van wat… Suzanne was helemaal kapot, ze heeft zelfs haar finale single moeten opgeven. De halve finale in de halve finale heeft ze zowat opgegeven en in de finale dubbel moest partner Melanie Soselisa zo hard lopen, dat die in de derde set ook moest opgeven vanwege kramp in de benen. Bas en Suzanne hebben uiteindelijk hun mix gewonnen.

Resultaten van dit toernooi:
Ralph Starren en Chantal Mulkens halve finale mix klasse AB
Bas van Os en Suzanne Mulkens halve finale mix klasse AB
Ralph Starren en Bas van Os eerste plaats heren dubbel klasse AB
Melanie Soselisa en Suzanne Mulkens tweede plaats dames dubbel klasse AB
Suzanne Mulkens tweede plaats dames enkel klasse AB

De winnaars mochten weer een mooi T-shirt, handdoek of trui uitzoeken. De prijsuitreiking vond uiteindelijk plaats in de kantine, om 0:15 uur. Nadat we daarna allemaal gedoucht hadden, was het tijd om terug te rijden. Suzanne was bijna te kapot om terug te rijden, dus had ze het eerste stuk overgelaten aan Bas. Nadat we Bas en Ralph hadden afgezet, lagen we om 2:15 uur in bed. Het was een vermoeidende dag met veel partijen. Suzanne heeft bijvoorbeeld 12 partijen moeten spelen die dag…

Wel weer leuk geweest en waarschijnlijk weer iets voor volgend jaar.

Groeten,
Bas, Ralph, Chantal, Suzanne

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.