Competitie: Gaasperdam B1 speelt in OTK gelijk tegen Flower Shuttle B1

Maandag 16 februari 2004 speelde Gaasperdam B1 zijn eerste thuiswedstrijd in de OTK tegen Flower Shuttle B1.

Arno begon voor de verandering met een lange drie-setter die helaas verloren werd met 13 – 15 in de derde set. Wim kon niet achterblijven dus speelde ook een drie-setter die hij overigens wel won.

Irma en Jolien waren gelukkig parallel al begonnen met hun enkelspelen en besloten deze ook gelijk te verdelen waardoor we 2 – 2 uit de enkelspelen kwamen.

Op populair verzoek dubbelde Harry en Arno samen en werd voor het eerst (voor zover het geheugen kon reiken) gewonnen; wel in drie sets natuurlijk. De damesdubbel besloeg twee spannende sets en werd helaas verloren. Hoewel de gevoelens voor een derde set gemengd waren: de dames stapten pas iets voor elven van de baan.

De beproefde mix Irma / Harry speelde in twee sets naar een zwaarbevochten overwinning. Gelegenheidsmix Jolien / Wim moesten helaas in twee sets de winst aan de tegenstander laten.

Het resultaat van een avond ploeteren was een teleurstellende 4 – 4. Er had meer in gezeten, vonden we allemaal. Tot overmaat van ramp was de frituur al uit toen we rond half twaalf de kantine opzochten.

Volgende keer kiezen we toch maar voor glansrijk winnen of kansloos verliezen.

Arno Bouwens

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.