Competitie: Gaasperdam 2 weer de oude…

Op 16 oktober jongstleden speelde Gaasperdam 2 thuis tegen De Flinters 1. De wedstrijd begon zaterdag best moeilijk . Marcel Panse opende het bal met de eerste single. Het viel niet mee: hij wilde graag goed spelen maar het leek erop dat zijn tegenstander deze dag beter was (0 – 1). Daarna moest Ferry Voortman aan de bak. Gelukkig kon hij zijn single na wat ploeteren winnend afsluiten (1 – 1).

Ferry Voortman en Koert van Mensvoort: weer de oude...Miranda Voorn was zo klaar met haar single: dat was een walkover (2 – 1). Lafina Hulshof moest de tweede single spelen. Ze was een beetje zenuwachtig maar speelde zeer goed en won haar single (3 – 1).

De heren dubbel was een lekkere pot die Gaasperdam met Ferry en ‘super sub’ Koert van Mensvoort (voor insiders Koen) winnend heeft kunnen afsluiten (4 – 1). Vervolgens was de damesdubbel van Miranda en Lafina aan de beurt. De verslaggever heeft daar helaas niet veel van kunnen zien omdat hij zelf moest spelen, maar ook deze werd gewonnen (5 – 1). De buit was binnen…

Tenslotte werden de gemengd dubbels gespeeld. Helaas hadden Marcel en Lafina het zwaar en konden de partij niet winnen (5 – 2). Koert en Miranda gelukkig wel na wat moeite in de tweede game (6 – 2).

Hiermee was de einduitslag 6 – 2 voor Gaasperdam 2 tegen Flinters 1. Uiteindelijk hadden we nog een gezellige avond…
Ferry Voortman

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.