Competitie: BV Gaasperdam in de prijzen op Open Alphense

In het weekeinde van 8 en 9 mei 2004 organiseerde BC Flair te Alphen aan den Rijn de Open Alphense 2004. Een sterk bezet toernooi met maar liefst 270 deelnemers van 41 verschillende verenigingen die in totaal 429 partijen moesten afwerken.

Om al te lange toernooidagen te vermijden, was besloten om een deel van de partijen al op de vrijdagavond voorafgaande aan het toernooi af te werken Er moest tenslotte ook nog tijd genoeg overblijven voor het op de zaterdagavond geplande feest. Bij dit toernooi geldt namelijk al jaren dat er naast mooie wedstrijden en sportiviteit ook ruimte is voor gezelligheid, muziek en de innerlijke mens.

BV Gaasperdam werd vertegenwoordigd door Korneel Duijvesteijn, Maddie van Kampen, Dion Keulen, Anna Lam, Suzanne Mulken, Bas van Os en Ferry Voortman. Doordat in alle onderdelen volgens het afvalsysteem werd gespeeld, konden enkele spelers helaas al na één toernooidag naar huis. De volgende successen werden behaald:

In de B-categorie verloren Korneel Duijvesteijn en Bas van Os in de halve finale van het heren dubbel van de latere winnaars René Lagerwaard (Conquesto) en Michel Kersch (Velo).

Eveneens in de B-categorie behaalden Suzanne Mulkens en Bas van Os een 2e plaats in het gemengd dubbel. Zij verloren in twee sets (5 – 15 en 14 – 15) de finale van Linda de Kievit en René Lagerwaard (beiden Conquesto).

In de C-categorie behaalde Maddie van Kampen een 2e plaats in het dames enkel. Na eerder 6 van de 7 partijen in 3-setters in haar voordeel te hebben beslecht, moest zij in de finale in 2 sets (2 – 11 en 5 – 11) haar meerdere erkennen in Anita van der Zeeuw (BC Leiden).

Prijswinnaars Flair 2004: Maddie, Bas en Suzanne

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.