Competitie: BV Gaasperdam actief op RTC Milispec 2012

In het weekend van 2 en 3 juni deden 6 spelers van BV Gaasperdam mee aan het RTC Milispec 2012 in Berkel en Rodenrijs. Dit waren Sandra van Rooijen, Dieuwke de Vries, Ferry Voortman, Tabish Qureshi, Youssef Airoude en Thomas van Heusden.

Voor Tabish en Youssef verliep het toernooi niet helemaal volgens planning. Jammer genoeg werden door beide heren hun eerste partijen verloren dus bleef het bij één dag op het toernooi. Voor Tabish en Youssef waren dit hun singles en hun dubbel en de mix van Tabish en Asmara de Vries van Van Zijderveld.

Voor Ferry en ik bleef het ook bij één dag: Ferry verloor zijn eerste singlepartij, de tweede mixpartij samen met Dieuwke en de eerste dubbelpartij met mij. Ik verloor dus de eerste dubbel met Ferry nadat ik in mijn derde singlepartij had verloren met 24-22 in de derde set.

Terwijl alle heren op de eerste dag al klaar waren moesten de dames Dieuwke en Sandra op de tweede dag.terugkomen: Dieuwke was nog actief in de damesenkel en de damesdubbel met haar wanted partner Mieke Sanderse van BC ’t Pluumpje uit Goes. Sandra was ook nog actief in de damesenkel en de damesdubbel met haar partner Melissa Hondeman van BV Almere. Sandra had haar eerste mixpartij met Nils van Hoegee van Hoornse BV verloren.

Voor Dieuwke eindigde het singleverhaal in de kwartfinale. Zij kon dus alles inzetten op de damesdubbel waar zij uiteindelijk ook de finale haalde. Deze werd jammer genoeg verloren in 3 sets dus werd  een tweede plaats behaald in het dubbelspel.

Sandra kwam uiteindelijk ook terecht in de dubbelfinale en ook in de singlefinale. In de singlefinale moest ze spelen tegen haar dubbel partner Melissa Hondeman. Nadat deze twee eerst al de dubbelfinale hadden gewonnen in 2 sets moesten ze de singlefinale tegen elkaar spelen. Sandra won deze uiteindelijk in 3 sets en behaalde daarmee ook de de eerste plaats in de single.

Het was net als voorgaande jaren een erg gezellig toernooi en ik denk dat we volgend jaar weer zullen meedoen. En misschien kunnen we wel met een grotere groep die kant op gaan volgend jaar!

Klik hier voor de resultaten van het toernooi.
Op de pagina van BV PIP komen binnenkort de foto’s te staan!

Thomas van Heusden

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.