Bericht over Black light toernooi (24 april a.s.) georganiseerd door Topscore

Graag wil het bestuur de jeugdleden  wijzen op onderstaand bericht van Topscore! Meld je snel aan en wellicht mag jij meedoen aan dit gave toernooi!                                                                                           

——

Beste jeugdspeler van BV Gaasperdam,

 

Waarschijnlijk heb jij weleens van Topscore gehoord op school. Voor degene die niet goed weet wat Topscore doet, leggen wij dit graag uit:

Topscore is een organisatie die op Voortgezet Onderwijs in Amsterdam actief is. Wij promoten verschillende sporten op scholen waar leerlingen een periode aan mee kunnen doen. Indien de leerling de gekozen sport zo leuk vindt, kan diegene Topscore voortzetten op de vereniging, bij jou dus!

 

Op vrijdag 24 april organiseren wij speciaal voor alle Topscore badmintonners die bij de vereniging trainen een circuit en onwijs gaaf black light toernooi in de Wethouder Verheijhal! Om deze activiteiten nóg leuker te maken, nodigen wij ook jeugdspelers van de vereniging uit. Als jij tussen de 11 en 15 jaar bent en je wilt/kan/mag mee doen, dan kan jij je aanmelden tot 12 april bij Daphne Bockstael; dbockstael@sportserviceamsterdam.nl.

Wij zijn op zoek naar 6 jeugdspelers. Indien er meer jeugdspelers zich opgeven dan wordt er geloot. De eventuele loting zal plaatsvinden op 13 april. Iedereen die zich heeft opgegeven krijgt sowieso bericht. Wanneer je bent uitgeloot, wordt je op de reservelijst geplaatst.

Je bent zelf verantwoordelijk om van en naar de Wethouder Verheijhal te reizen. Uiteraard zijn jouw ouders/verzorgers van harte welkom om te komen kijken.

 

Topscore regelt voor iedereen een hapje en een drankje. Je moet zelf een wit T-shirt mee nemen. Dit shirt is nodig voor het black light toernooi, vergeet het dus niet! Uiteraard verwachten wij verder dat je in sportkleding komt en met binnensportschoenen.

 

Alles nog even op een rijtje:

Waar: Wethouder Verheijhal, Polderweg 300 Amsterdam Oost

Wanneer:24 april

Tijd:15.45 uur aanwezig, einde ongeveer 18.30 uur

Wat mee te nemen: sportkleding, binnensportschoenen, wit T-shirt

 

Indien je nog vragen hebt, dan mogen deze ook gestuurd worden naar Daphne.

 

Wij zien jouw aanmelding hopelijk tegemoet,

 

Groetjes Topscore

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.