8ste Marga de Breij recreantentoernooi op 9 oktober aanstaande

Badmintonvereniging Gaasperdam organiseert 9 oktober voor de 8e keer een recreanten-toernooi met een missie.

Poster Marga de Breij 2016

Onze missie is om als sportvereniging een bijdrage te leveren aan de gezondheid in het algemeen en aan het onderzoek naar kanker in het bijzonder.
De opbrengst van dit toernooi komt voor een groot deel ten goede aan een goed doel ten behoeve van onderzoek naar kanker.

Aanvang 10:00 uur in Sporthal Gaasperdam in Amsterdam (Zuid-Oost). Het wordt een “dubbel” toernooi voor recreatieve spelers, van beginner tot oud-competitiespeler. U kunt zich inschrijven als team dat bestaan uit: 2 heren, 2 dames óf 1 heer + 1 dame. Met je team speel je de hele dag tegen andere teams een aantal partijen van 12 minuten met een tijdklok, mixen en dubbels spelen door én tegen elkaar. Ook als je geen team kunt samenstellen, geef je dan op als “wanted”.

Wij doen dan ons best een team samen te stellen. In eerste instantie wordt het poule-systeem gehanteerd, gevolgd door finales.

Het is een recreantentoernooi, actieve competitiespelers vanaf de 4e klasse mogen niet deelnemen.

Inschrijfgeld per persoon € 9,50. Betaling dient contant te geschieden bij aankomst in de Sporthal Gaasperdam.

Per team is 1 inschrijvingsformulier voldoende.

Schrijf je zo spoedig mogelijk in (VOL = VOL). Inschrijven kan via het inschrijfformulier per post of via de mail naar recreanten@bvgaasperdam.nl

sluitingsdatum voor de inschrijving: 1 oktober 2016.

Met vriendelijke groet
Guus Wiesemann (toernooileider)
BV Gaasperdam

Dit vind je misschien ook leuk...