7 oktober: 9e Marga de Breij toernooi — meld je aan!

Alle recreanten – bij voorkeur lid van de NBB- niet spelend in de jeugd-, senioren of veteranencompetitie. Spelers dienen per 1 januari 2018 minimaal de leeftijd van 16 jaar te hebben bereikt. Spelers die de laatste 2 seizoenen competitie hebben gespeeld, mogen niet hoger hebben gespeeld dan vierde klasse regiocompetitie Noord-Holland (of vergelijkbaar). De toernooileiding kan spelers die zich, naar haar oordeel, te laag inschrijven in een hogere categorie plaatsen. De spelers worden zoveel mogelijk op eigen speelsterkte ingedeeld.

Wedstrijdsysteem
Het toernooi wordt gespeeld volgens een meervoudig poulesysteem. Koppels worden in poules van 3 niveaus ingedeeld. Nadat de poulewedstrijden zijn gespeeld, worden koppels opnieuw ingedeeld in poules waarbij rekening wordt gehouden met de behaalde resultaten (promotie en degradatie). Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden op deze manier twee of drie ronden gespeeld, gevolgd door finales.
De winnaar is verantwoordelijk voor het doorgeven van de eindstand aan de toernooileiding.
Per partij wordt 12 minuten gespeeld, waarbij wordt doorgeteld tot de speeltijd is verstreken.

Inschrijving
Het Inschrijfformulier dient volledig te worden ingevuld. Indien je geen partner hebt, dan kan de toernooileiding een partner voor je zoeken. Vul in dit geval bij DUBBELPARTNER het woord WANTED in. Dit is echter nog geen garantie dat je kunt spelen. Pas wanneer een partner beschikbaar is, kun je worden ingedeeld.
Het volledig ingevulde formulier kun je ook zenden aan Toernooileiding BV Gaasperdam

Ook kun je een e-mail sturen naar recreanten@bvgaasperdam.nl. Vermeld in deze
e-mail alles wat er ook op het inschrijfformulier staat. De inschrijving voor het toernooi sluit op
1 oktober 2018, of eerder wanneer het maximale aantal inschrijvingen is bereikt.

Eten
We bieden ook de mogelijkheid om mee te eten. Er zal een buffet opgezet worden waar je heerlijke nasi/bami met sate kan opscheppen.

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt €10.- per persoon. Het inschrijfgeld dient te worden voldaan in de sporthal voor aanvang van het toernooi.
Voor het mee-eten en regelen van het buffet vragen we €10.- pp.

Wanneer je dus aan beide deelneemt is de inschrijving € 20.-

Locatie en speeltijd
Gespeeld zal worden in Sporthal GAASPERDAM, Ravenswaaipad 5 te AMSTERDAM- ZUIDOOST.
Om op de parkeerplaats van de sporthal te komen kan men dit het beste doen via het adres Parkhof 100.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is de speeltijd van 10:00 uur tot ca. 18:00 uur. Iedereen dient uiterlijk 09:45 uur aanwezig te zijn. Er zal gespeeld worden op 9 banen. Als bij de inschrijving een e-mailadres is ingevuld, zal de uitnodiging met routebeschrijving per e-mail worden verstuurd.

Shuttles
Gespeeld wordt met nylon shuttles. Elke andere shuttle is toegestaan mits hierover met beide koppels overeenstemming is. Is hierover geen overeenstemming mogelijk, dan wordt met de toernooishuttle gespeeld. Shuttles voor de wedstrijden worden door de wedstrijdleiding ter beschikking gesteld.

Overig
In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooicommissie.
De NBB, de Stichting Sporthal Gaasperdam, de Badminton Vereniging Gaasperdam – waaronder de toernooicommissie – stellen zich niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel opgedaan op of tijdens het toernooi, of voor verlies, diefstal of schade van persoonlijk eigendom.

Tot slot
Tot slot hopen wij u een bijzonder prettig en sportief toernooi te kunnen bieden en wensen wij u veel succes.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.