Winnen doe je bij…

… BV Gaasperdam! Want afgelopen vrijdag was onze nieuwjaarsborrel met een Pubquiz. Wat was het een geslaagde avond; een avond vol prachtige samenwerkingen en onderlinge binding!

De samenwerking begon al met het voorbereiden van de nieuwjaarsborrel. Het bestuur verdeelde onderling de taakjes voor de organisatie van de avond op een efficiente manier. Want de bestuursleden met de beste capaciteiten kregen de meeste verantwoordelijkheden. En ja, dan is het logisch dat je erop uitkomt dat Hans, onze quizmaster van nature, de Pubquiz in goede banen mag gaan leiden, Asmara de bedankjes en prijsjes mag regelen en Farley het woord mag pakken voor de officiele gedeeltes van de avond. De overige bestuursleden konden hierdoor rustig achterover leunen en standby staan voor de eventuele assistentie.

En die assistentie was nauwelijks nodig. Want de bedankjes en prijsjes zagen er tiptop uit (dank Badmintongear voor de sponsoring!) en werd de quiz met lachende, vrolijke en soms verbaasde gezichtjes ontvangen. Tussen de rondes van de Pubquiz werden onze vrijwilligers op een eervolle manier op een voetstuk geplaatst! En dat mag ook weleens, want zonder vrijwilligers geen vereniging!

Alle denkbare groepen, zowel binnen als buiten de verenging (jaja, ook Martinus was vertegenwoordigd dankzij Martijn), waren aanwezig. Zij werden door de Pubquiz eens anders uitgedaagd dan op het badmintonveld. Met vragen als: ‘In welke stad staat de grootste loempiafabriek van Europa?’, ‘Wie is het langste lid van BVG?’ en ‘Wat is het financiele centrum van Zwitserland?’ zag ik toch wat zweet op de voorhoofden ontstaan. Maar dat kon ook misschien komen door ons strenge doch rechtvaardige gastjurylid Barbara.

Aan alle aanwezigen: dankzij jullie was het een sfeervolle avond vol met grappige antwoorden, prachtige samenwerkingen en vooral onderlinge binding. Dank daarvoor! Wie dat volgens mij zeker kunnen beamen, zijn de winnaars van de Pubquiz. Korneel, Mickey en Remke, nogmaals gefeliciteerd!

Namens het bestuur wens ik (Iliaz) alle leden van BVG nogmaals via deze weg een voorspoedig, gezond maar vooral sportief jaar toe! Een jaar waarin we hopen samen met u de onderlinge binding te verbeteren en daarmee de vereniging naar een hoger plan te tillen! Vergeet niet: daar is elk lid afzonderlijk verantwoordelijk voor!

img_5093

fullsizerender-2

fullsizerender-7

fullsizerender-6

fullsizerender-5

fullsizerender-3

img_5081

img_5079

img_5071

img_5073

img_5080

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.