Wedstrijdverslag MSV Zeemacht 2 – Gaasperdam 1

De laatste wedstrijd van het seizoen was uit tegen Zeemacht in het verre Den Helder. Er moest gewonnen worden om zeker te zijn van het kampioenschap, bij gelijkspel had Slotermeer theoretisch nog een kans om Gaasperdam in te halen. Aangezien we niet met een stel stijve benen op de baan wilden staan, zijn we al erg vroeg (15:30 uur) afgereisd naar Den Helder. Na een bezoekje aan de McDonald’s waren we klaar voor de confrontatie met Zeemacht. Natuurlijk was onze coach Rick Prins afgereisd naar het hoge noorden om ons van tips en trucs te voorzien.

De eerste heren single ging verloren. De eerste heer die bij de vorige confrontatie zo slecht speelde bleek opeens toch wel behoorlijk goed te kunnen badmintonnen en helaas had Bas geen weerwoord. In de tweede single moest ik het opnemen tegen een invaller uit team 3, gelukkig was dit geen Edwin-achtige invaller en wist ik de partij te winnen. Door me vaak slecht te concentreren maakte ik het me moeilijker dan nodig was.

Suus was in haar single erg op dreef. Waar zij de vorige wedstrijd nog moeizaam in 5 sets had gewonnen, werd de tegenstander nu in drie korte sets van de baan geleld. Ook de zeer zenuwachtige Miss Muller wist haar partij tot een goed einde te brengen. 3-1 dat zag er goed uit.

De volgende twee wedstrijden kunnen het best worden omschreven als prutsen. Zowel de dames als de heren speelden erg wisselvallig en hadden beiden 5 sets nodig om de tegenstanders te bedwingen. 5 – 1 de buit was binnen. De trainer was erg gelukkig, hoefde hij eindelijk niet meer zo zenuwachtig langs de lijn de verrichtingen van zijn pupillen gade te slaan. Ja, je leest het goed, de grote Rick was gedurende de wedstrijd best zenuwachtig geweest. De laatste twee mixen werden in ontspannen sfeer eenvoudig gewonnen. Eindstand 7 – 1 en kampioen. Volgend jaar mogen Peter en Ferry het proberen in de derde divisie!!!

Björn Coltof, team 1

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.