Voorzittersbericht 11

De lente is begonnen. En natuurlijk op z’n Nederlands met Code Geel. Laten we hopen dat dit geen voorbode is.. Een beter moment om een voorzittersbericht te schrijven is er dan ook niet. In dit bericht komen de volgende onderwerpen aan bod: de ALV, sponsoren, contributie-inningen, toernooienseizoen, Carlton Cup, OTK en onze toernooien.

De lente is officieel begonnen en dat betekent dat onze ALV traditiegetrouw er ook weer op zit. Het bestuur bedankt alle leden voor hun waardevolle bijdrage en aanwezigheid. Een vereniging ben je samen en dat hebben wij tijdens de ALV mogen proeven. Intussen is er ook een nazending geweest naar alle leden in verband met de verschillende besluiten die genomen zijn tijdens de ALV. Zo zijn de contributies gewijzigd en is onze vereniging druk op zoek naar sponsoren!

Zo heeft Thomas ervoor gezorgd dat zijn werk subsponsor wil worden van het BV Gaasperdam Invitatietoernooi. Dit zullen wij ongetwijfeld merken op de 30ste van april wanneer dit toernooi gehouden zal worden. Veel dank! Alle leden hebben via de mail ons sponsorpakket toegestuurd gekregen. Breng dit onder de aandacht bij een ieder en zorg ervoor dat wij leuke activiteiten kunnen blijven organiseren voor onze leden!

Nu we het toch over Thomas hebben: langs deze weg bedanken wij jou nogmaals voor jouw tomeloze inzet in de afgelopen jaren als bestuurslid senioren competitie. Jouw opvolger staat klaar: Cindy van der Horst. Daarnaast is er ook nog een andere wijziging gekomen in het bestuur van BV Gaasperdam: Asmara de Vries is ons nieuwe bestuurslid Jeugd. Deze positie werd ad interim ingevuld door de voorzitter sinds het vertrek van Dieuwke. Hiermee is het bestuur weer op volle sterkte en gaan wij weer met goede moed vooruit.

Daarnaast hebben wij op de ALV drie leden in het zonnetje gezet. Zij zijn dit jaar 25 jaar lid van onze vereniging: Marcel Panse, Ferry Voortman en Eddy Holla. Proficiat, heren en hopelijk volgen er nog 25 jaar!

In de maand april zullen verder de contributie-inningen weer plaatsvinden. Tijdens de ALV zijn de bedragen gewijzigd en is opzeggen vanaf nu alleen mogelijk per half jaar. Onze penningmeester is druk doende om dit zo vlekkeloos als mogelijk te laten verlopen. In april is het ook tijd voor ons seniorentoernooi. Daarnaast komen er nog twee teams in actie in de Carlton Cup. Team 1 is al door en team 2 strijdt deze week nog om een plek in de volgende ronde (zie bericht op de site en FB). Ook zijn er verschillende teams die deelnemen aan de Open Team Kampioenschappen. Deze teams wensen wij ook veel succes!

In de maand mei zal ons jeugdtoernooi weer plaatsvinden (zondag 22 mei!). Schrijf je snel in, want het onderdeel ouder/kind is natuurlijk weer van de partij. Dus ook volwassenen mogen met een jonkie meedoen aan dit toernooi. Ik zeg doen! Inschrijven kan door te gaan naar badmintonnederland.toernooi.nl. Zoek het toernooi op en schrijf je in!

Graag ook nog aandacht voor het Black Light toernooi van de gemeente op 15 april, dit is gratis toegankelijk, ook voor onze jeugdleden tussen de 11 en 18 jaar. Inschrijven kan door een mail te sturen naar dbockstael@sportserviceamsterdam.nl. Doe mee, het belooft een spektakel te worden! En het is gewoon in onze eigen sporthal. Wat wil je nog meer?

De komende tijd dus weer genoeg leuke activiteiten en het badmintonnen gaat ook gewoon door. Veel plezier!

Namens het bestuur van BV Gaasperdam,

Farley Asruf
Voorzitter

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.