Voorzittersbericht 10

De competitie zit er op. De balans kan worden opgemaakt. Met twee teams die kampioen zijn geworden, is dat een prima resultaat. Van harte gefeliciteerd, team 2 en team C2. Toppers zijn jullie. Vorig jaar waren er meer kampioenen maar een niveau hoger is toch altijd een stuk lastiger. En dat hebben we dit seizoen gemerkt. Veel teams hebben keihard moeten vechten voor elk punt. En twee teams weten na afloop van het seizoen nog niet eens of dat voldoende is geweest. We gaan het zien..

De kampioenen spelen in februari nog om de Regiokampioenschappen. Dit zal in Almere zijn. Heb je tijd en lijkt het je leuk, kom dan deze teams schreeuwen naar de winst. Dit toernooi zal op 13 en 14 februari plaatsvinden!

Langzamerhand werkt het bestuur weer naar de ALV in maart toe. Inmiddels is de datum onder voorbehoud bekend: 17 maart a.s. De afstemming met de hal moet alleen nog plaatsvinden. Zet de datum maar alvast met potlood in de agenda’s.

Het toernooienseizoen zal nu ook beginnen. Dat betekent heel veel toernooien in alle streken van het land, voor jong en oud, competitie of recreanten. Kijk op de site van Badminton Nederland voor een overzicht van de toernooien. Ons jeugdtoernooi zal op 22 mei plaatsvinden. Het seniorentoernooi zal enkele weken eerder zijn. Verder zullen het OTK en de Carlton Cup in de maanden februari en maart plaatsvinden. Berichten hierover zullen vanzelf op onze site en Facebook komen.

Als het goed is, zal bij de recreanten ook de Clubkampioenschappen georganiseerd worden. Binnenkort hopelijk meer daarover.

Voor de jeugd komt de evenementenkalender voor de tweede helft van het jaar zo snel mogelijk online. Met een apart bericht zullen wij hierop wijzen.

Tot slot wil ik ook graag alle nieuwe leden welkom heten bij onze vereniging. Het zijn er gelukkig weer een aantal en daar zijn we erg blij mee. Ontdek het spelletje en je komt er vanzelf achter dat het verslavend werkt.

Veel plezier, op naar meer mooie herinneringen!

Farley Asruf
Voorzitter BV Gaasperdam

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.