Vooruitblik week 7

Komend weekend is het zo ver: de laatste competitieweek in de heenronde zal gespeeld worden. En dit keer zal een groot gedeelte in Sporthal Gaasperdam afgewerkt worden. Dat betekent dat er op zaterdagavond 22 november vanaf 19.00 uur weer heel veel spannende wedstrijden gespeeld gaan worden. En zoals gebruikelijk zal het achteraf ook weer erg gezellig worden in de kantine! Kom dus vooral kijken!

Echter, deze vooruitblik begint met de jongste spelers in ons midden. Want ook zij zullen dit weekend aantreden in onze eigen hal, te weten op zondagochtend vanaf 09.30 uur. GAASPERDAM J1 en J2 spelen tegen de leeftijdsgenoten van Weesp en Velsen. Ook GAASPERDAM C1 komt natuurlijk in actie. Deze vechters spelen tegen de C1 van Velsen, ook op de zondagochtend!

Ons vlaggenschip bij de senioren MARTINUS AMSTELVEEN 1 zal in de Tweede Divisie aantreden tegen BV Slotermeer 2 dat getraind wordt door oud-BVG-trainer Denny Matitawaer. Op papier zal dit een lastige wedstrijd worden voor de heren en dames van team 1. Slotermeer staat namelijk tweede in de poule. Als toeschouwer zal deze confrontatie mooie wedstrijden opleveren waarbij de aanmoedigingen zeker de doorslag zouden kunnen geven. Kom dus kijken!

Ook MARTINUS AMSTELVEEN 2 speelt op dezelfde dag in de eigen Gaasperdamhal. HHW 69 BV is in de Vierde Divisie hierbij de tegenstander. Team 2 is goed bezig en staat nu alleen aan kop. Hopelijk kunnen zij hun voorsprong uitbouwen ten opzichte van de achtervolgers.

MARTINUS AMSTELVEEN 3 treedt ook aan in Sporthal Gaasperdam op zaterdagavond. Dit keer tegen Overbos 2 in de Hoofdklasse. De nodige punten moeten hier gepakt kunnen worden. Het belooft een spannende en leuke wedstrijd te worden.

Voorts komt ook GAASPERDAM 1 in actie in de andere afdeling van de Hoofdklasse. Zij spelen ook in de Gaasperdamhal op zateradagavond tegen Duinwijck 12 dat zich net onder de degradatiestreep bevindt. Voor Gaasperdam 1 geldt het omgekeerde: zij staan er net boven. Het zou dus mooi zijn als Gaasperdam 1 een goed resultaat behaalt tegen deze tegenstander. Voor de toeschouwers zal deze wedstrijd waarschijnlijk ook erg leuk zijn om te zien!

Zowel MARTINUS AMSTELVEEN 4  als MARTINUS AMSTELVEEN 8 treden op zondagochtend aan tegen Hoornse BV 6 en 8. Dit doen zij in de Bloemhof in Aalsmeer. Zij beginnen aan deze wedstrijden in de Tweede en Derde Klasse om 09.15 uur.

Daarnaast komen natuurlijk ook de toppers van GAASPERDAM 2 in actie. Dit doen zij echter in Almere op zaterdagavond 19.00 uur tegen het lokale BV. Dit belooft een spektakel te worden, want de nummers 1 en 3 gaan hierbij de arena betreden.

De wedstrijd van GAASPERDAM 3 is tot nader orde uitgesteld. Wel komt GAASPERDAM 4 in actie. Zij doen dit op zowel zaterdagavond (19.00 uur) als op maandagavond (19.30 uur). Allebei de keren in de vertrouwde Gaasperdamhal. De tegenstanders zijn hierbij twee Amsterdamse clubs, namelijk UVO-Spirit en Amsterdam.

Wij wensen de verschillende teams heel veel succes dit weekend!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.